Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm

Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
198,89 RON

Disponibilitate: Stoc limitat

Doar 1 în stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 199 puncte de loialitate. (199 puncte = 1,99 RON)

Acest produs este disponibil în diverse culori. Alegerea culorilor nu este posibilă, ci depinde de stocul furnizorului!

Asigura transportul cainilor de talie mica si al pisicilor.

 • Impermeabil, rezistent – material textil de inalta calitate
 • Lavabil- se curata usor,spalare 30 grade
 • Acces facil in interior – deschidere mare a rucsacului datorita sistemului de inchidere/deschidere

Dimensiuni: 28 x 18 x 29 cm

Diverse culori.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria transportoare material textil marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria transportoare material textil de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ferplast rucsac caini si pisici Trip 1, 28 x 18 x 29 cm la prețul 198,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-999
Producător Ferplast
Notificare culori multiple Da
Lungime Nu
Lățime Nu
Înălțime Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Usor de purtat dar singurul inconvenint ar fi faptul ca nu are aerisire
 • rucsac
  Calitate
  Preț
  f util

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.