Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006

Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
33,16 RON

Disponibilitate: Stoc limitat

Doar 1 în stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 34 puncte de loialitate. (34 puncte = 0,34 RON)

Material: textil.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii diverse pisici marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii diverse pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ferplast Jucarie pisica plus PA 5006 la prețul 33,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-1611
Cod Bare 8010690067063
Producător Ferplast
Notificare culori multiple Nu
Lățime Nu
Lungime Nu
Volum Nu
Vârsta Kitten, Adult, Senior
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Foarte bun
  Calitate
  Preț
  O asemenea jucarie a fost foarte placuta de pisica mea, se joaca cu ea si dupa ce s-a stricat, o tot vaneaza.
 • jucarie
  Preț
  mult ne am jucat cu ea pana s a stricat…..sau a murit ca n a mai miscat

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.