FASCIOCID Suspensie orala 100 ml

FASCIOCID Suspensie orala 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
39,89 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 40 puncte de loialitate. (40 puncte = 0,40 RON)

FASCIOCID Suspensie orala 100 ml - Antihelmintic in combaterea trematodozelor: fascioloza la bovine şi ovine produsă de Fasciola hepatica şi Fasciola gigantica.
Recomandă acest produs și prietenilor
ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca în momentul plasării comenzii să atașați o copie scanată sau fotografiată a rețetei. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

FASCIOCID Suspensie orala 100 ml - Antihelmintic in combaterea trematodozelor: fascioloza la bovine şi ovine produsă de Fasciola hepatica şi Fasciola gigantica.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Triclabendazol 10 g;
 • Excipienţi (carboximetilceluloza sodica 2 %, polisorbat 80, acid benzoic, apa distilată) 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Fasciocid este un preparat endoparaziticid pe bază de triclabendazol, cu acţiune predominantă asupra trematodelor, în special a formelor tinere.
 • Tratamentul cu fasciocid efectuat la începutul sezonului de păşunat elimină trematodele prezente în organismul animalelor şi previne infestarea păşunilor.

SPECII ŢINTĂ: Bovine, ovine

INDICAŢII: Combaterea trematodozelor: fascioloza la bovine şi ovine produsă de Fasciola hepatica şi Fasciola gigantica, stadii timpurii, premature şi mature; paramfistomonoza produsă de Paramphistomum cervi.

CONTRAINDICAŢII: Nu se administrează în perioada de lactaţie la animalele de la care se obţine lapte destinat consumului uman.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc

MOD DE ADMINISTRARE

 • Bovine: 6 ml Fasciocid/50 kg greutate corporală (12 mg triclabendazol/1 kg greutate corporală)
 • Ovine: 1 ml Fasciocid/10 kg greutate corporală (10 mg triclabendazol/1 kg greutate corporală)
 • Administrarea se face oral cu o sticluţă sau cu o seringă, după o agitare prealabilă a preparatului
 • Se recomandă repetarea tratamentului după 48 ore în cazul infestaţiilor massive

Programul profilactic trebuie să cuprindă 4 administrări anuale: înainte de ieşirea la păşunat, în perioada de păşunat (în iulie şi septembrie) şi după intrarea la stabulaţie.

ATENŢIONĂRI

 • Produsul va fi agitat înainte de administrare.
 • Sticluţele şi seringile vor fi curate şi uscate.
 • Se va estima corect greutatea animalelor pentru a evita subdozările şi supradozările.

TIMP DE AŞTEPTARE Carne: 28 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu FASCIOCID Suspensie orala 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul FASCIOCID Suspensie orala 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul FASCIOCID Suspensie orala 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești FASCIOCID Suspensie orala 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți FASCIOCID Suspensie orala 100 ml la prețul 39,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-398
Cod Bare 6420213158765
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.