Eritrovit-10, 100 comprimate

ERITROVIT-10 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
11,45 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 12 puncte de loialitate. (12 puncte = 0,12 RON)

Produsul va fi ridicat din farmacia PetMart București

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie în baza unei rezervări online și a rețetei medicale emise de către un medic veterinar
ERITROVIT-10 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor produse de micoplasme la galinacee şi palmipede.
Recomandă acest produs și prietenilor

ERITROVIT-10 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor produse de micoplasme la galinacee şi palmipede.

COMPOZIŢIE Un comprimat de 100 mg conţine:

 • Substanţe active: Eritromicină tiocianat 10 mg;
 • Excipienţi: - substrat vitamino-mineral:Vitamina A 96 UI/100 mg; Vitamina D3 32 UI/100 mg; Vitamina E 0,08 mg/100 mg; Vitamina K3 0,016 mg/100 mg; Vitamina B1 0,016 mg/100mg; Acid D-pantotenic 0,048 mg/100 mg; Biotină 0,00128 mg/100 mg; Vitamina C 0,160mg/100mg; Sulfat de Mg 0,048 mg/100 mg; Sulfat de Zn 0,0014 mg/100 mg; - Metionină 0,128 mg/100 mg; - amidon, aerosil, talc, PVPK 30, avicel, CMC, lactoză, stearat de magneziu ad 100 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Eritromicina tiocianat este un antibiotic cu acţiune bacteriostatică.
 • Datorită caracterului liposolubil, traversează pereţii celulari cu structură lipidică, inactivând astfel micoplasmele.
 • Este mai activă faţă de infecţiile cu Mycoplasma gallisepticum şi unele bacterii Grampozitive (Staphylococcus sp., Streptococcus sp., etc.) şi Gram-negative (Pasteurella sp., Haemophilus sp., Escherichia coli, etc.).
 • Spre deosebire de alte antibiotice nu tulbură absorbţia calciului din furaje şi nu induce fenomenul de antibiorezistenţă.
 • Vitaminele şi sărurile au rol de biocatalizator în metabolism şi în creşterea rezistenţei la infecţii.

SPECII ŢINTĂ: Galinacee şi palmipede (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, gâşte, raţe, păsări de colivie şi de volieră (papagali, peruşi, păuni, porumbei)

INDICAŢII

 • Prevenirea şi combaterea infecţiilor produse de micoplasme.
 • Rezultate deosebite se obţin de asemenea, în prevenirea şi combaterea infecţiilor primare şi secundare cu germeni sensibili la eritromicină (Pasteurella spp., Vibrio spp., Streptococcus spp., Staphylococcus spp., etc.).

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează individual la păsările de curte (galinacee şi palmipede) încă din primele zile de viaţă, în următoarele doze:

 • preventiv: 1 comprimat/0,5 kg greutate corporală timp de 3-5 zile consecutiv.
 • curativ: 1 comprimat/ 0,5 kg greutate corporală timp de 5-7 zile consecutiv.
 • La păsările de colivie - pui: 1/4 cpr/zi, timp de 3-5 zile; adulţi:1/2 cpr/zi, timp de 3-5 zile;
 • La porumbei: 1 cpr/400 g/zi, timp de 3-5 zile.

ATENŢIONĂRI: Se va estima corect greutatea păsărilor pentru a se evita sub- şi supradozarea.

TIMP DE AŞTEPTARE Carne: 28 zile; ouă:7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eritrovit-10, 100 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eritrovit-10, 100 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eritrovit-10, 100 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eritrovit-10, 100 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eritrovit-10, 100 comprimate la prețul 11,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-379
Cod Bare 6420213276124
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.