ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg

ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 Kg - Antibacterian cu spectru larg in prevenirea şi tratamentul afecţiunilor determinate de micoplasme, de germeni din genul Pasteurella spp., Vibro spp., Streptococcus spp., Staphylococcus spp. la păsări de colivie, porumbei şi găini de ornament.

ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 Kg - Antibacterian cu spectru larg in prevenirea şi tratamentul afecţiunilor determinate de micoplasme, de germeni din genul Pasteurella spp., Vibro spp., Streptococcus spp., Staphylococcus spp. la păsări de colivie, porumbei şi găini de ornament.

COMPOZIŢIE 100 g ERITROM conţine:

 • Eritromicină tiocianat 6 g; Citrat de sodiu 13 g; Albastru de metilen 1 g;
 • Excipienţi (lactoză) ad 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Eritromicina tiocinat este un antibiotic cu acţiune bacteriostatică; datorită caracterului liposolubil traversează pereţii cu structură lipidică, inactivând astfel micoplasmele.
 • Este mai activă faţă de infecţiile cu Mycoplasma gallisepticum şi cu unele bacterii Grampozitive (Staphylcoccus spp., Streptococcus spp.) şi Gram-negative (Pasteurella spp., Haemophilus spp., Escherichia coli).
 • Faţă de alte antibiotice, are avantajul că nu tulbură absorbţia calciului din furaje, nu produce fenomenul de antibiorezistenţă.
 • Albastrul de metilen acţionează ca antiseptic general.

SPECII ŢINTĂ: Păsări de colivie, porumbei şi găini de ornament.

INDICAŢII

 • Prevenirea şi tratamentul afecţiunilor determinate de micoplasme, de germeni din genul Pasteurella spp., Vibro spp., Streptococcus spp., Staphylococcus spp. la păsări de colivie, porumbei şi găini de ornament.
 • Efectul eritromicinei este accentuat de prezenţa albastrului de metilen.
 • Produsul se poate administra încă din prima zi de viaţă.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE: Produsul se administrează oral, în apa de băut, în doză de 1,6-2 g/litru de apă, timp de 5-7 zile.

ATENŢIONĂRI

 • Pe timpul tratamentului se foloseşte numai apă medicamentată.
 • Soluţiile de Eritrom se prepară în momentul folosirii.
 • Nu se administrează împreună cu alte antibiotice.
 • Produsul nu se administrează păsărilor destinate consumului uman.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ERITROM Pulbere hidrosolubila 1 kg la prețul 221,05 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-378
Cod Bare 6420213023186
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.