Epato Dieta umeda, 400 g

Epato Dieta umeda, 400 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
21,47 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hrana completa pentru caini, indicata in sprijinul functiilor hepatice in cazuri de afectiuni hepatice cronice care necesitatea reducerii nivelului de Cupru din celulele hepatice
Recomandă acest produs și prietenilor

Dietele veterinare trebuie folosite doar la recomandarea medicului veterinar.

Pe perioada administrării dietei veterinare, medicul veterinar trebuie consultat la fiecare 6 luni.

Dacă starea de sanatate a animalului dumneavoastră se înrautățește, consultați imediat medicul veterinar.

În momentul în care ați plasat dietele veterinare în coșul de cumpărături, confirmați ca ati înțeles recomandarile de mai sus.

Hrana completa pentru caini, indicata in sprijinul functiilor hepatice in cazuri de afectiuni hepatice cronice care necesitatea reducerii nivelului de Cupru din celulele hepatice.

Indicată pentru a susține funcția hepatică în caz de insuficiență hepatică cronică și pentru reducerea cuprului în ficat.

 • Proteine de înaltă calitate.
 • Ușor de digerat carbohidrații.
 • Concentrație ridicată de acizi grași esențiali.
 • Conținut redus de cupru și sodiu.
 • Integrarea funcțională integrată.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Epato Dieta umeda, 400 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la DRN. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diete veterinare caini marca DRN pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Epato Dieta umeda, 400 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Epato Dieta umeda, 400 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Epato Dieta umeda, 400 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diete veterinare caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Epato Dieta umeda, 400 g la prețul 21,47 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele DRN pentru caini de la Pet Mart!

Ingrediente:
Carne de pui, proteine din cartofi, orez, praf de ou, cazeinați, proteine de mazare, ulei de floarea soarelui, ulei de primăvară de seară, drojdie uscată de unt, FOS (fructooligozaharide), hidrolizat de drojdie (sursă de MOSmannanoligozaharide) Original Epato Plus, E407Carragenani, făină de semințe de carob E410.


Aditivi pe kg

 • Vitamina A 10 000 UI
 • Vitamina D3 450UI
 • Vitamina E (acetat de alfa-tocoferil) 175 mg
 • Inositol 50 mg
 • Taurina
 • L-carnitină 90 mg
 • Oxid de zinc 75 mg
 • Extract de ciulin de lapte 100 mg
Cod intern produs VO-DRN-9
Producător DRN
Talie Mică, Medie, Mare
Vârsta Adult
Greutatea 400 g
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.