ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml

ENTEROTRAT Suspensie 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

ENTEROTRAT Suspensie 100 ml - Adjuvant antidiareic în tratamentul enteropatiilor primare şi secundare la suine, bovine, cabaline, animale de companie si păsări de curte.

ENTEROTRAT Suspensie 100 ml - Adjuvant antidiareic în tratamentul enteropatiilor primare şi secundare la suine, bovine, cabaline, animale de companie si păsări de curte.

COMPOZIŢIE: Decoct din frunze de mentă 25 ml; Decoct din planta coada racului 20 ml; Decoct din muguri de plop 25 ml; Caolin 3 g; Acid benzoic 0,2 g; Excipient (apă deionizată) ad 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Menta (Mentha piperita) prin compuşii săi - mentol, mentonă, alfa pinen şi alte uleiuri volatile – are acţiune bacteriostatică şi antiseptică la nivel gastrointestinal. Are, de asemenea rol antidiareic, astringent şi antiemetic.
 • Coada racului (Potentilla anserinae) este o plantă bogată în tanin care accentuează efectele antidiareice şi astringente ale mentei.
 • Mugurii de plop (Gemmae populi) conţin glicoizi fenolici (salicina, populina) care favorizează eliminarea deşeurilor toxice intestinale, precipită bacteriile din intestin inactivându-le, reduce inflamaţia şi favorizează refacerea epiteliilor intestinale distruse.
 • Caolinul (Bolus alba) este o argilă cu proprietăţi adsorbante care leagă bacterii, toxine bacteriene şi materii iritante locale, precum şi substanţe toxice ingerate accidental de către animal.

SPECII ŢINTĂ: Suine, bovine, cabaline, animale de companie (câini şi pisici), păsări de curte (găini, curci, fazani, bibilici, porumbei)

INDICAŢII

 • Ca adjuvant în tratamentul enteropatiilor primare şi secundare.
 • De asemenea, adjuvant în intoxicaţii acute sau cronice ale tubului digestiv.
 • Este un bun detoxifiant al organismului animal.

CONTRAINDICAŢII: Nu se cunosc

REACŢII ADVERSE: Nu au fost semnalate

MOD DE ADMINISTRARE

 • La animalele mari (suine, cabaline, bovine) se administrează prin breuvaj sau în apa de băut câte 10 – 15 ml de Enterotrat pentru fiecare 100 kg greutate corporală.
 • La animalele mici (câini, pisici, păsări de curte) se administrează prin breuvaj sau în apa de băut câte 2 – 5 ml de Enterotrat pentru fiecare 10 kg de greutate corporală.

ATENŢIONĂRI: Produsul se agită bine înainte de folosire.

TIMP DE AŞTEPTARE

 • Produsul este format din extracte de plante şi o argilă.
 • Nu necesită timp de aşteptare pentru carne, lapte sau ouă.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ENTEROTRAT Suspensie, 100 ml la prețul 13,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-461
Cod Bare 6420213347589
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).