Enteroguard M Pulbere, 50 g

ENTEROGUARD M Pulbere 50 g
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,27 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Produsul va fi ridicat din farmacia PetMart București

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie în baza unei rezervări online și a rețetei medicale emise de către un medic veterinar
ENTEROGUARD M Pulbere 50 g - Antidiareic şi antimicrobian cu spectru larg pentru tratamentul enteropatiilor primare şi secundare, produse de bacterii şi protozoare la câini, pisici, nurci, dihori, păsări de colivie şi volieră.
Recomandă acest produs și prietenilor

ENTEROGUARD M Pulbere 50 g - Antidiareic şi antimicrobian cu spectru larg pentru tratamentul enteropatiilor primare şi secundare, produse de bacterii şi protozoare la câini, pisici, nurci, dihori, păsări de colivie şi volieră.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Prin componentele sale Enteroguard M acţionează selectiv şi sinergic asupra diverşilor agenţi etiologici ce afectează mucoasa gastrointestinală şi dereglează tranzitul intestinal.
 • Metronidazolul este activ faţă de protozoarele flagelate şi faţă de Serpulina hyodisenteriae.
 • Oxitetraciclina este un antibiotic cu spectru larg, cu acţiune bacteriostatică faţă de bacterii Gram-pozitive şi Gram-negative patogene.
 • Furazolidona este un chimioterapic cu acţiune bacteriostatică în special pentru Salmonella sp. şi E. coli.
 • Bismutul subnitric este antiseptic, eliberând treptat bismutul cu acţiune absorbantă, astringentă, protectoare şi calmantă, formând pansamente gastrointestinale.
 • Are acţiune antidiareică, combinându-se cu hidrogenul sulfurat intestinal (care este un excitant al motilităţii intestinale).

SPECII ŢINTĂ: Câini, pisici, nurci, dihori şi păsări de colivie şi volieră (peruşi, papagali, sticleţi, păuni, fazani, prepeliţe, porumbei şi găini de ornament).

INDICAŢII: Tratamentul enteropatiilor primare şi secundare, produse de bacterii şi protozoare la câini, pisici, nurci, dihori, păsări de colivie şi volieră (porumbei voiajori şi de ornament, canari, papagali, păuni), cât şi în enteropatiile cu etiologie neprecizată.

CONTRAINDICAŢII: Administrarea de ENTEROGUARD M pulbere este interzisă la puii sub 4 săptămâni.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Enteroguard M Pulbere, 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Enteroguard M Pulbere, 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Enteroguard M Pulbere, 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Enteroguard M Pulbere, 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Enteroguard M Pulbere, 50 g la prețul 13,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pasari de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE 100 g ENTEROGUARD M conţine:

 • Substanţe active: Metronidazol 10 g; Oxitetraciclină hidroclorică 6 g; Furazolidonă 2 g; Bismut subnitric 2 g;
 • Excipienţi (soia, carbonat de calciu) ad 100 g.

MOD DE ADMINISTRARE

 • La câini, pisici, nurci, dihori se administrează 10 g/10 kg hrană/zi, timp de 5-7 zile.
 • La animalele anorexice, produsul se administrează individual, sub formă de suspensie (breuvaj) în apă sau ceai în cantitate de 0,5-1 g produs/kg greutate corporală, timp de 3-5 zile.
 • La canari, papagali, păuni şi porumbei se administrează preventiv 1g de produs/kg hrană, timp de 3-5 zile consecutiv.
 • Tratamentul curativ constă in administrarea de 2 g produs/kg hrană, timp de 5-6 zile.

ATENŢIONĂRI

 • Se va asigura o bună omogenizare a produsului cu furajul.
 • La păsări doza de medicament se omogenizează cu zahăr pudră şi se amestecă cu hrana puţin umectată, în special când se folosesc seminţe.
 • Zahărul contribuie la corijarea gustului şi la aderarea medicamentului pe seminţe.
 • Nu se asociază cu coccidiostatice de tip Zoalenă şi Amprolium.
 • Produsul nu se administrează păsărilor destinate consumului uman.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-375
Cod Bare 6420213282460
Producător Romvac
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 50 g
Volum Aqua Medic
Prezentare Plic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • histomonoza curcano
  Preț
  Cate g/ kg corp se pune in hrana la curcani

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.