Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

ENROFLOXAROM C 100 Comprimate

ENROFLOXAROM C 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

ENROFLOXAROM C 100 Comprimate - Antiinfecţios cu spectru larg în tulburări respiratorii si infecţii renale la câini, pisici şi păsări.

ENROFLOXAROM C 100 Comprimate - Antiinfecţios cu spectru larg în tulburări respiratorii si infecţii renale la câini, pisici şi păsări.

COMPOZIŢIE pentru un comprimat de 100 mg:

 • Substanţa activă: Enrofloxacin 5 mg/cp;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, polivinilpirolidonă, carboximetilceluloză, aerosil, talc, avicel şi stearat de magneziu) ad 100 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Enrofloxacinul este un chimioterapic cu spectru larg şi acţiune antimicrobiană puternică, chiar şi asupra germenilor rezistenţi la antibiotice.
 • Este un derivat de 4 - quinolonă fluorurat, făcând parte din ultima generaţie de quinolone sintetice, cu o notabilă activitate bactericidă asupra germenilor Gram-pozitivi, Gram-negativi, a micoplasmelor şi chlamidiilor.
 • Acţiunea germicidă se realizează prin inhibarea activităţii enzimei DNA-giraza, cu rol important în sinteza acizilor nucleici, determinând moartea celulei bacteriene

SPECII ŢINTĂ: Câini, pisici şi păsări (găini şi porumbei voiajori şi de ornament).

INDICAŢII

 • la câini: în tulburări respiratorii;
 • la pisici: în infecţii renale (nefrite, cistite) şi stări febrile;
 • la găini: în tulburări respiratorii;
 • la porumbei: în salmoneloză.

CONTRAINDICAŢII

 • Nu se administrează la tineretul canin până la vârsta de 12 luni, la căţelele lactante sau gestante, la câinii cu antecedente de epilepsie şi la găinile ale căror ouă sunt destinate consumului uman.
 • Nu se administrează la porumbeii a căror carne este destinată consumului uman.
 • Creşterea dozei de medicament duce la deformarea cartilajelor articulare.

REACŢII ADVERSE: La câine şi pisică se constată rar: vomitări, diaree, anorexie şi depresie.

MOD DE ADMINISTRARE

La toate speciile enumerate mai sus se administrează 1 comprimat per kg greutate corporală şi pe zi.

Tratamentul durează 3-7 zile, în funcţie de gravitatea afecţiunii, astfel:

 • câini: 4-7 zile;
 • pisici: 3-7 zile;
 • găini: 3-5 zile;
 • porumbei: 3-7 zile.

ATENŢIONĂRI

 • Are acţiune antagonistă cu cloramfenicolul, macrolidele, tetraciclinele, teofilina şi antiinflamatoarele nesteroide.
 • Se va aprecia corect masa corporală pentru a se evita supradozările sau subdozările.
 • Reglementările oficiale şi locale în vigoare referitoare la substanţele antimicrobiene trebuie luate în considerare atunci când produsul este utilizat.
 • Fluorochinolonele vor fi păstrate ca rezervă pentru tratamentele care, în condiţii clinice răspund puţin sau care vor răspunde puţin la alte clase de substanţe antimicrobiene.
 • Când este posibil, fluorochinolonele vor fi utilizate având la bază teste de sensibilitate (antibiograma).
 • Utilizarea produsului fără să se ţină cont de instrucţiunile menţionate, poate să crească antibiorezistenţa bacteriilor la fluorochinolone şi să scadă eficacitatea tratamentului cu alte chinolone, determinată de posibila rezistenţă încrucişată.

TIMP DE AŞTEPTARE Carne şi organe (găini): 3 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ENROFLOXAROM C 100 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ENROFLOXAROM C 100 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul ENROFLOXAROM C 100 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ENROFLOXAROM C 100 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ENROFLOXAROM C 100 Comprimate la prețul 7,71 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-374
Cod Bare 6420213021946
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.