Easotic, 10 ml

Easotic, 10 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
97,98 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 98 puncte de loialitate. (98 puncte = 0,98 RON)

Easotic, 10 ml  este un produs folosit in tratamentul otitei externe acute si a exacerbarilor acute ale otitei recurente externe la caini, asociata cu bacterii susceptibile la gentamicina si cu fungi susceptibili la miconazol, in special Malassezia pachydermatis.
Recomandă acest produs și prietenilor

Easotic, 10 ml  este un produs folosit in tratamentul otitei externe acute si a exacerbarilor acute ale otitei recurente externe la caini, asociata cu bacterii susceptibile la gentamicina si cu fungi susceptibili la miconazol, in special Malassezia pachydermatis.

COMPOZITIE

 • Hidrocortizon aceponat 1,11 mg/ml
 • Miconazol sub forma de nitrat 15,1 mg/ml
 • Gentamicina sub forma de sulfat 1505 UI/ml

INDICATII

 • Tratamentul otitei externe acute si a exacerbarii acute ale otitei recurente externe acsociate cu bacterii susceptibile la gentamicina si cu fungii susceptibili la miconazol.
 • Otitita bacteriana si fungica este adesea secundara si trebuie pus diagnosticul corect pentru a determina factorii primari implicati.

CONTRAINDICATII

 • Nu se utilizeaza in caz de hibersensibilitate la subsanta activa sau la oricare dintre excipienti.
 • Nu se utilizeaza in cazul in care timpanul este perforat.

MOD DE ADMINISTRARE

 • Agitati bine flaconul inainte de prima utilizare.
 • Doza recomandata este de 1 ml pentru o ureche infectata o data pe zi timp de 5 zile consecutive.
 • Introduceti canula atraumatica in canalul auricular si administrati o doza (1ml) din produs in fiecare ureche infectata.
 • 1 ml este corespunzator unei singure apasari a pompei.
 • Dupa aplicare baza urechii baza urechii trebuie masata scurt si cu atentie pentru a permite preparatului sa ajunga la partea inferioara a canalului auricular.

REACTII ADVERSE

 • S-a remarcat de obicei o roseata usoara pana la moderata a urechii (la 2,4% din cainii tratati).
 • Foarte rar au fost observate papule (la mai putin de 1% din cainii tratati).
 • In toate cazurile tratamentul cu produsul medicinal veterinar nu a afost intrerupt si toti pacientii si-au revenit fara vreo terapie specifica.
 • Administrarea preparatului auricular poate fi asociata cu slabirea auzului de obicei temporar si la pacienti in varsta. In acest caz tratamentul trebuie oprit.

RECOMANDARI

 • A nu se administra fara recomandarea medicului veterinar.

PRECAUTII

 • Otita bacteriana si fungica este adesea secundara si trebuie pus diagnosticul corect pentru a determina factorii primari implicati. Utilizarea produsului medical veterinar trebuie prescris numai pe baza identificarii factorilor de infectie si testarea susceptibilitatii si luand in considerare politica antimicrobiana oficiala si locala.
 • Siguranta produsului medicinal veterinar nu a fost stabilita pe durata gestatiei si lactatiei. Absorbtia sistemica a hidrocortizon aceponat, a gentamicinei sulfat si a miconazolului nitrat fiind neglijabila si este putin probabila aparitia la caini a efectelor teratogenice, fetotoxice sau maternotoxice la dozele recomandate.
 • Se utilizeaza numai in conformitate cu evaluarea balantei risc/beneficiu efectuata de medicul veterinar responsabil. Compatibilitatea cu substantele folosite pentru curatat urechea nu a fost demonstrata.
 • In caz de contact accidental cu pielea, se recomanda sa clatiti bine cu apa. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact accidental, clatiti cu apa din abundenta.
 • Consultati un medic in cazul aparitiei unor iritatii la ochi. In caz de ingestie accidentala, solicitati imediat sfatul medicului si prezentati prospectul sau eticheta produsului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Easotic, 10 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Easotic, 10 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Easotic, 10 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Easotic, 10 ml ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Easotic, 10 ml la prețul 97,98 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Virbac pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-VIR-5504
Cod Bare 5909990732531
Producător Virbac
Talie noua Mică, Medie, Mare
Volum 10 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.