DUFALBEN 10%, 1 l

DUFALBEN 10%, 1 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
60,28 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 61 puncte de loialitate. (61 puncte = 0,61 RON)

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca în momentul plasării comenzii să atașați o copie scanată sau fotografiată a rețetei. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

DUFALBEN 10%

COMPOZITIE
1 ml suspensie contine 100 mg Albendazole.

DESCRIERE
Albendazole este un antihelmic cu spectru larg, activ impotriva helmintilor susceptibili la Albendazole intalniti la ovine si bovine

INDICATII 
Nematode gastro-intestinale: forme adulte si larvare de Haemonchus, Ostertagia, Trichostrongylus,     Nematodus Cooperia, Bunostomum, forme adulte de Oesphagostomum, Chabertia si Strongyloides.
Paraziti pulmonari: Dictyocaulus spp
Cestode: Monzienia spp.
Trematode: Fasciola hepatica (forme adulte hepatice)

PERIOADA DE ASTEPTARE
Carne 12 zile
Lapte: 4 zile

DOZARE SI ADMINISTRARE
Pentru administrari orale
A se agita energic inainte de utilizare!
Doza generala este de 7,5 mg Albendazole per kg greutate corporala. Pentru combaterea formelor hepatice adulte de Fascicola hepatica este necesara o doza de 10 - 15 mg Albendazole/kg greutate.

PRECAUTII
A se evita administrarea Dufalben 10% susp orala in timpul slagiilor premature de gestatie.

CONDITII DE DEPOZITARE
A se pastra la temperatura camerei (15C - 250 C)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu DUFALBEN 10%, 1 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la DutchFarm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca DutchFarm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul DUFALBEN 10%, 1 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul DUFALBEN 10%, 1 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești DUFALBEN 10%, 1 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți DUFALBEN 10%, 1 l la prețul 60,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele DutchFarm pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs VO-DUT-01
Producător DutchFarm
Greutatea 1 kg
Volum 1 litru
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.