Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L

Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Dry Sense - asternut igienic hipoalergenic 5L

  • Ultra absorbant , formeaza bulgari rapid, reduce mirosul neplacut putere mare de absorbtie a urinei si a amoniacului,
  • 100% biodegradabil , poate fi aruncat in wc contine fibre vegetale din mazare, amidon si faina de porumb,
  • Compozitie delicata cu pielea , benefic pentru pisicile sensibile contine fibre vegetale, fara aditivi sau coloranti chimici,
  • Hipoalergenic 99,9% fara praf,
  • Disponibil in ambalaj de 5L volum de umplere.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Dry Sense. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Dry Sense pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Dry Sense, Asternut Igienic, 5 L la prețul 54,74 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Dry Sense pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-DRY-01
Cod Bare 6424979062243
Producător Dry Sense
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult, Senior
Greutatea 2.5 kg
Volum 5 litri
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door



  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).