Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie

Drontal Plus 35 kg 2 tablete / cutie - antiparazitar intern pentru caini
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 74,37 RON

Special Price 63,21 RON

Disponibilitate: În stoc

S-ar putea să îți placă

Cestal Plus Dog Flavour blister 4 tablete

Cestal Plus Dog Flavour blister 4 tablete

Pret normal: 30,11 RON

Special Price 22,58 RON

COMPOZITIE :
1 tableta Drontal Plus 35 kg contine :

- 175 mg PRAZIQUANTEL
- 504 mg PYRANTELEMBONAT
- 525 mg FEBANTEL

INDICATII :
Pentru tratarea cainilor infestati cu urmatoarele specii de paraziti :

- Toxocara canis,Toxascaris leonina ;
- Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum ;
- Trichuris vulpis ;
- Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum,Taenia sp, Multiceps multiceps,
- Mesocestoides sp.

CONTRAINDICATII:

Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.
Nu utilizaţi în primul şi al doilea trimestru de gestaţie

EFECTE SECUNDARE :
În cazuri foarte rare, pot apărea tulburări ale tractului digestiv uşoare şi tranzitorii (de exemplu vărsături).
Frecvenţa reacţiilor adverse este definită utilizând următoarea convenţie:
- Foarte rare (mai puţin de 1 animal din 10.000 de animale, inclusiv raportări izolate).
Dacă observaţi orice reacţie adversă, chiar şi cele care nu sunt deja incluse în acest prospect sau credeţi că medicamentul nu a avut efect vă rugăm să informaţi medicul veterinar.


DOZARE SI ADMINISTRARE :

Pentru tratamentul câinilor, 1 comprimat pe 35 kg greutate corporală (15 mg febantel, 14,4 mg pirantel embonat şi 5 mg praziquantel / kg greutate corporală).
Dozele sunt următoarele:

Greutatea corporală (kg) Cantitate de comprimat
7 - 17,5 ½
> 17,5 - 35 1
> 35 - 52,5 1 ½
> 52,5 - 70 2

Pentru fiecare 17,5 kg greutate corporală suplimentară administraţi o jumătate de comprimat suplimentar.

ADMINISTRARE SI DURATA TRATAMENTULUI


Comprimatele sunt aromate şi studiile au arătat că sunt gustoase şi sunt luate în mod voluntar de către majoritatea (aproximativ 9 din 10) câinilor testaţi.
Pentru viermii rotunzi şi viermii laţi, comprimatele trebuie administrate ca o singură administrare.


Un program de administrare ar trebui să fie stabilit în urma consultării cu un medic veterinar. Ca regulă generală, un sistem standard pentru câini adulţi (peste vârsta de şase luni) este o deparazitare la fiecare trei luni. In cazul în care un proprietar de câine alege să nu utilizeze tratamentul cu antihelmintice regulat, o alternativă fezabilă ar putea fi examinarea fecalelor la fiecare trei luni. în anumite situaţii specifice, cum ar fi căţele cu pui, vârstă tânără (mai puţin de 6 luni), sau un mediu din canisă, un tratament mai frecvent poate fi util iar sfatul unui medic veterinar trebuie solicitat pentru a se stabili un protocol antiparazitar adecvat. în mod similar, în unele situaţii (cum ar fi infestări masive cu viermi rotunzi sau infestarea cu Echinococcus spp.,j continuarea tratamentului poate fi necesară şi un medic veterinar poate furniza informaţii cu privire la cazul în care un tratament (e) suplimentar (e) trebuie să fie administrat(e).


Nu se va utiliza la câini cu greutate corporală mai mică de 7 kg.


Pentru tratament împotriva infestării cu Giardia spp.: Doza recomandată trebuie să se acorde timp de trei zile consecutive.
Curăţaţi temeinic şi dezinfectaţi mediul animalului pentru a preveni reinfestarea, mai ales în situaţii de canisă / crescătorii.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Comprimatele pot fi administrate cu sau fără alimente. Accesul la o dietă normală nu trebuie să fie limitat înainte sau după tratament.
Jumătăţile de comprimate trebuie aruncate imediat sau reintroduse în blisterul deschis până la utilizare.

TIMP DE AȘTEPTARE

Nu este cazul.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE
A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare.
A nu se utiliza acest produs veterinar după data expirării marcată pe cutie şi blister după EXP. Data expirării se referă la ultima zi din acea lună.
Perioada de valabilitate pentru comprimatul divizat: 7 zile.

ATENȚIONĂRI SPECIALE
Rezistenţa paraziţilor la orice clasă de antihelmintice se poate instala după utilizarea frecventă, repetată, a unui antihelmintic din acea clasă.
Puricii servesc drept gazde intermediare pentru un tip comun de tenii - Dipylidium caninum. Infestarea cu tenii sigur reapare cu excepţia cazului în care sunt combătute gazdele intermediare, cum ar fi puricii, şoareci, etc.
Pentru a evita re-infestarea, toate animalele ţinute împreună ar trebui să fie tratate în acelaşi timp. Efectuarea curăţeniei după tratament este crucială pentru a preveni reapariţia şi răspândirea infestării. Este deosebit de important în cazul giardiozei. Fiecare zonă care poate fi contaminată cu fecale sau reziduuri trebuie să fie bine curăţate / spălate şi dezinfectate.
Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale
În caz de ingestie accidentală, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi, medicului prospectul produsului sau eticheta.
Din motive de igienă, persoanele care administrează produsul direct la un câine sau prin adăugarea sa in mâncarea câinelui, ar trebui să se spele pe mâini după aceea.
Giardia spp. ar putea infesta oamenii, vă rugăm solicitaţi sfatul medicului în cazul în care câinele dumneavoastră este infestat.
Din moment ce conţine praziquantel, produsul este eficace împotriva Echinococcus spp., care nu apare în toate statele membre ale UE, dar care este din ce în ce mai frecvent în unele state. Echinococoza reprezintă un pericol pentru oameni. Deoarece Echinococoza este o boală cu declarare obligatorie la Oficiul Internaţional pentru Epizootii (OIE), orientările specifice privind tratamentul şi urmărirea, precum şi cu privire la siguranţa oamenilor, trebuie obţinute de la autoritatea competentă relevantă.
Gestaţie şi lactatie
Efecte teratogene atribuite dozelor mari de febantel administrate în timpul gestaţiei au fost raportate la şobolani, oi şi câini.
Utilizarea produsului pentru un tratament de 3 zile în infestarea cu Giardia spp. în cel de al treilea trimestru de gestaţie trebuie să se bazeze pe o evaluare beneficiu / risc efectuată de medicul veterinar.
Siguranţa produsului nu a fost testată în timpul primului şi celui de al doilea trimestru de gestaţie. Nu se administrează la căţele gestante, în timpul primului şi celui de al doilea trimestru de gestaţie (vezi secţiunea 5).
Un singur tratament în ultimul trimestru de gestaţie sau în perioada de lactaţie a fost demonstrat ca fiind sigur.
Interacţiuni cu alte produse medicinale
Efectele antihelmintice ale acestui produs şi produsele care conţin piperazină pot fi antagonizate atunci când cele două substanţe active sunt utilizate împreună.
Supradozare (simptome, proceduri de urgentă, antidot)
O doză de 10 ori mai mare decât doza recomandată de produs a fost tolerată fără semne de reacţii adverse la câini şi căţei.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR,
Orice comprimate neutilizate sau deşeurile provenite de la acest produs trebuie eliminate în conformitate cu reglementările locale.

ALTE INFORMAȚII
Dimensiunea ambalajelor: cutii de carton conţinând 2, 4, 8, 24, 48 comprimate.
Nu toate dimensiunile de ambalaj pot fi comercializate.
Pentru orice informaţii referitoare la acest produs medicinal veterinar, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al deţinătorului autorizaţiei de comercializare.

A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !

Important: Drontal Plus 35 kg intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Fotografia produsului Drontal Plus 35 kg are caracter orientativ. Informatiile produsului Drontal Plus 35 kg, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Drontal Plus 35 kg. Toate promotiile aplicate produsului Drontal Plus 35 kg sunt valabile in limita stocului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Elanco. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne caini marca Elanco pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Drontal Dog Flavour XL pentru caini de talie mare 2 comprimate/ cutie la prețul 63,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Elanco pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MT-BAY-181
Cod Bare 4007221048268
Producător Elanco
Volum 5 bucati
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Palatabilitate ridicata si usor de administrat
 • recomand
  Calitate
  Preț
  Raport calitate pret ok. Nu am avut probleme.
 • Achiziție verificată
  Drontal Dog XL
  Calitate
  Preț
  Produsul se numeste acum Drontal Dog Flavour XL, contine 2 comprimate foarte mari (5cm) care mi-au dat batai de cap la administrare. Am incercat sa ii dau cu pateu mancare umeda si tot scuipa. Pana la urma am reusit (a cincea incercare a fost cu noroc). Am vrut sa le mai schimb tratamentul pt ca luam mereu milbemax. Sper sa fie eficient. Ca pret e foarte ok.
 • Achiziție verificată
  Parere drontal
  Preț
  Super bun produsul!!!
 • Drontal Plus 35 kg 2 tablete / cutie
  Preț
  Produs de calitate!
 • DRONTAL
  Preț
  USOR DE ADMINISTRAT, 3 LUNI,TIMP MARE DE RAPEL,UN PRODUS SIGUR !
 • Achiziție verificată
  drontal
  Preț
  Un produs foarte bun!
 • Drontal Plus 35 kg
  Preț
  Raport calitate/pret ff bun
 • Drontal Plus 35 kg
  Preț
  ESTE UN PRODUS FOARTE BUN.
 • Achiziție verificată
  Drontal Plus 35 kg
  Preț
  Il folosesc cu mare incredere dupa ce timp de 8 ani cainele meu nu a avut paraziti intestinali

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.