Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate

Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

  -  Sursa naturala de vitamine si minerale;

  -  Usor de administrat, deoarece gustul de smalt este apreciat de pisici;

  -  Intareste sistemul imunitar;

  -  Blana devine mai sanatoasa, mai stralucitoare;

  -  Gheare rezistente;

  -  Administrata regulat confera pielii un miros neagreat de purici.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Agro Biothers Laboratoire. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente-vitamine-pisici marca Agro Biothers Laboratoire pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente-vitamine-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Drojdie de bere pisici, Vetocanis, 60 comprimate la prețul 34,17 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Agro Biothers Laboratoire pentru pisici de la Pet Mart!

Compozitie: pt un comprimat de 475 mg:

  -  Drojdie de bere  -  270 mg;

  -  Extract de drojdie de bere  -  130 mg;

  -  Carbonat de magneziu  -  60 mg;

  -  Stereat de magneziu de origine vegetala  -  11 mg;

  -  Dioxid de siliciu  -  4 mg.

Mod de utilizare:

  -  Pisici intarcate (+ 2 luni) si pisici < 3 kg:   1 compr / zi;

  -  Pisici < 3 kg:   2 compr / zi;

  -  Se poate administra zilnic sa se pot face cure timp de 1 - 2 luni de 3 ori pe an.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs SP-ABL-08
Cod Bare 3428170003701
Producător Agro Biothers Laboratoire
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).