Diafarm Urolsyn, 50 g

Diafarm Urolsyn, 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
22,89 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 23 puncte de loialitate. (23 puncte = 0,23 RON)

Supliment complementar dietetic pentru pisici.
Obiectiv nutrițional esențial: acidifierea urinei.
Conține metionina și citrat de potasiu.
Are un conținut scăzut în fosfor și magneziu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Diafarm Urolsyn, 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diafarm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale/urinare pisici marca Diafarm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Diafarm Urolsyn, 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Diafarm Urolsyn, 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Diafarm Urolsyn, 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale/urinare pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Diafarm Urolsyn, 50 g la prețul 22,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diafarm pentru pisici de la Pet Mart!

Mod de utilizare
Ajută la disoluția calculilor de struviți când se administrează 3 cm de pastă de două ori pe zi timp de 5-12 săptămâni. Ajută la îmbunătățirea funcției renale când se administreză 1-2 cm pastă de două ori pe zi timp de 6 luni.

Se administreaza oral direct în gură sau in amestec cu mâncare. Întotdeauna apa trebuie să fie la discreție. Înainte de utilizare se recomandă consultarea medicului

Cod intern produs IN-DIA-19
Cod Bare 1106
Producător Diafarm
Dată Expirare 31 mar. 2021
Vârsta Adult, Senior
Greutatea 50 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.