Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate

Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 57,99 RON

Special Price 49,29 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Supliment alimentar pentru câini și pisici cu probleme pentru: blană, creșterea părului, iritații ale pielii, mâncărimi etc.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diafarm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente pentru piele si blana caini marca Diafarm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente pentru piele si blana caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Diafarm Omega 3 + 6 + 9, 40 comprimate la prețul 49,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diafarm pentru pisici de la Pet Mart!

Analiză

 • proteine - 18%
 • fibre - 1%
 • grăsimi -72%
 • cenușă - 1%
 • carbohidrați - 6.5%


Conținut
Fiecare capsulă de produs conține următoarele:

 • 375mg ulei omega 3: min. 33% EPA min. 22% DHA
 • 100mg ulei omega 6: min. 20% GLA min. 34% LA
 • 50 mg ulei omega 9: min.54% acid oleic

Mod de adimistrare

câine: 1-2 capsule / 10kg / zi
pisică: 1 capsulă / zi

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs IN-DIA-11
Cod Bare 5705358831614
Producător Diafarm
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult, Senior
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).