Diafarm Go Away Spray, 100 ml

Diafarm Go Away Spray, 100 ml
-10%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 33,32 RON

Special Price 29,99 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 30 puncte de loialitate. (30 puncte = 0,30 RON)

Oferă un miros neplăcut pentru câini și pisici. Folosiți produsul pentru a descuraja animalele să rămână în jurul unei zone. Urina și materiile fecale trebuiesc îndepărtate și zona trebuie curățată.

Nu păstrați la îndemâna copiilor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Diafarm Go Away Spray, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diafarm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria solutii repelente marca Diafarm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Diafarm Go Away Spray, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Diafarm Go Away Spray, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Diafarm Go Away Spray, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria solutii repelente de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Diafarm Go Away Spray, 100 ml la prețul 29,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diafarm pentru pisici de la Pet Mart!

Instructiuni de folosire

Se agită înainte de utilizare. Dacă doriți, sau dacă este necesar, pulverizați pe o cârpă pe care sa o plasați pe plantele sau obiectele din apropiere, pe care doriți să le protejați. Aplicati cu generozitate și până la umezeală. Se recomanda pentru utilizare zilnică sau după cum este necesar. Nu se pulverizează direct pe animale.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs IN-DIA-45
Producător Diafarm
Vârsta noua Adult
Volum 100 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • diafarm
    Calitate
    Preț
    util

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.