Diacalm, 30 comprimate

Diacalm, 30 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
38,15 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 39 puncte de loialitate. (39 puncte = 0,39 RON)

Este un supliment alimentar pentru câini și pisici. Produs natural pe bază de plante folosit pentru sedarea ușoară a animalelor în condiții de stres cauzate de călătorii, expoziții canine, mediu nou, canise, zgomote produse de furtuni sau artificii.

A nu se lasa la îndemâna copiilor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Diacalm, 30 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diafarm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria calmante/anxietate marca Diafarm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Diacalm, 30 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Diacalm, 30 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Diacalm, 30 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria calmante/anxietate de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Diacalm, 30 comprimate la prețul 38,15 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diafarm pentru pisici de la Pet Mart!

Mod de administrare

  • căini 2-3 tb/10 kg
  • pisici 1 tb/10kg

Nu se administrează pe o perioadă mai mare de 2-3 săptămâni și mai mult de 2-3 administrari/zi.

Cod intern produs IN-DIA-10
Producător Diafarm
Vârsta noua Adult, Senior
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.