Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g

Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
8,85 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 9 puncte de loialitate. (9 puncte = 0,09 RON)

Ecocid S este un dezinfectant universal foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute .
Recomandă acest produs și prietenilor

Ecocid S este un dezinfectant universal foarte acativ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute .

Are activitate bactericida si fungicida.

Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide , poate fi utilizat in scopuri variate :

- institutii veterinare ( cabinete , clinici, laboratoare )

- pentru animalele din gospodarie ( spatii destinate prepararii hranei ,adaposturi , canise, custi pentru iepuri, voliere,stupi sau alte spatii unde sunt adapostite animale. )

- alte suprafete : dezinfectia vehiculelor , abatoarelor, suprafetele si accesoriile targurilor de animale ,depozitelor si incintelor de prelucrare a hranei

- pentru dezinfectia echipamentelor si suprafetelor din gospodarii .

Solutia de lucru de Ecocid S se poate aplica prin pulverizare , vapori in suspensie (ceata) , in bazine de dezinfectie sau in cadrul filtrelor de dezinfectie .

Pentru dezinfectia suprafetelor si echipamentelor deja curatate, este suficienta prepararea unei solutii de lucru de Ecocid S, cu concentratia de 1% (un pachet de 50 g in 5 litri de apa sau 1 kg in 100 litri de apa ).

Se recomanda folosirea apei incalzite pentru dizolvarea rapida a preparatului .

Pentru igienizarea si dezinfectia generala a suprafetelor se recomanda solutia de Ecocid S 1%.

Timpul de contact pentru o dezinfectie eficienta este de 10 minute.

Ecocid S determina un efect bactericid de100% fata de Mycobacterium tuberculosis la o concentratie de 3% si un timp de contact de 5 minute.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la KRKA. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena adapost marca KRKA pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena adapost de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Dezinfectant Universal Ecocid S, 50 g la prețul 8,85 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele KRKA pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-KRK-83
Cod Bare 3838989539030
Producător KRKA
Greutatea 50 g
Prezentare Pungă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Interesant
  Calitate
  Preț
  Am salvat o piscuta infestata, de la care s-a imbolnavit si pisica mea , pe care o adoptasem cu 6 luni in urma.. Sper ca acest dezinfectant sa distruga eficient, microbii, din casa.
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Cel mai bun pret de pe piata.
  Produsul nu are miros puternic.
 • Dezinfectant
  Preț
  E bun
 • Achiziție verificată
  dezinfectant
  Preț
  cel mai bun pe care l-am incercat pana acum, mai ales ca nu este toxic pentru animale

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.