În data de 24.06 farmacia PetMart va fi închisă! În această dată nu se pot ridica produse, nu se vor prelua comenzi telefonice și nu se vor efectua livrări.

Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100

Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Panou intern de separare pentru custile de transport Atlas 100.

Foarte util in cazul in care cainele are rau de masina si doriti sa-i limitati spatiul pentru a reduce acest disconfort (in spatii mai mici senzatia se diminueaza) si in acelasi timp sa aveti un alt spatiu liber si curat pentru schimb. Folositor si in cazul in care aveti 2 caini.

Dimensiuni : 56 x 64,5 x 2 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii custi marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii custi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Despartitor Cusca Ferplast Atlas 100 la prețul 101,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-1651
Cod Bare 8010690063652
Cod Intern Furnizor 21126000100
Producător Ferplast
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.