Zolux Descalcitor Small

Zolux Descalcitor Small
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
45,52 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 46 puncte de loialitate. (46 puncte = 0,46 RON)

Descalcitor small

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zolux Descalcitor Small

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Zolux. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria articole periaj si descalcit marca Zolux pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zolux Descalcitor Small este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zolux Descalcitor Small la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zolux Descalcitor Small?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria articole periaj si descalcit de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zolux Descalcitor Small la prețul 45,52 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Zolux pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ZOL-216
Cod Bare 3336024707395
Producător Zolux
Vârsta Puppy și junior, Adult, Senior
Talie Mică
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Descalcitor
    Preț
    Foarte eficient pt caini de talie mica

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.