Astăzi, magazinul PetMart este deschis între orele 09:00-17:00. Vă așteptăm!

DERMOGUARD Unguent 50 g

DERMOGUARD Unguent 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

DERMOGUARD Unguent 50 g - Antibacterian şi cicatrizant în tratamentul plăgilor accidentale, chirurgicale şi atone la canide şi felide.

DERMOGUARD Unguent 50 g - Antibacterian şi cicatrizant în tratamentul plăgilor accidentale, chirurgicale şi atone la canide şi felide.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Neomicină 2 g; Nitrofuran 3 g; Iodoform 3 g; Albastru de metilen 3 g; Oxid de zinc 10 g;
 • Excipienţi (vaselină neutră) ad 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Dermoguard are un spectru bactericid larg, ca urmare a acţiunii specifice şi sinergice a neomicinei, nitrofuranului, iodoformului şi albastrului de metilen.
 • Acţiunea bactericidă este favorizată de efectul sicativ şi cicatrizant al oxidului de zinc şi al albastrului de metilen.
 • Mirosul caracteristic iodoformului îndepărtează insectele.
 • Produsul formează o peliculă protectoare având rolul unui bandaj care împiedică infectarea plăgii.

SPECII ŢINTĂ: Canide şi felide

INDICAŢII

 • Produsul se foloseşte cu bune rezultate în tratamentul plăgilor accidentale, chirurgicale şi atone; în tratamentul panariţiului şi pododermitei la canide şi felide.
 • Unguentul Dermoguard este foarte eficient pentru aplicări în locurile unde bandajul nu poate fi fixat.

CONTRAINDICAŢII: A se evita ingerarea produsului prin lingere de către animal.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE: Aplicarea unguentului se efectuează zilnic timp de 3-4 zile, după o prealabilă toaletare a plăgilor.

ATENŢIONĂRI

 • Unguentul se aplică cu ajutorul unei mănuşi chirurgicale.
 • A se evita contactul cu ochii şi mucoasele.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu DERMOGUARD Unguent 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice locale si cicatrizante pisici marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul DERMOGUARD Unguent 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul DERMOGUARD Unguent 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești DERMOGUARD Unguent 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice locale si cicatrizante pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți DERMOGUARD Unguent 50 g la prețul 27,74 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-439
Cod Bare 6420213017772
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Dermoguard
  Preț
  Am folosit unguentul pt un ciobanesc german care si-a julit pernitele de la o labuta. Super !!!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.