Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml

Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
48,62 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Formulat pentru a menține o blana sănătoasa, lucioasa. Hidratează, condiționează, descurcă, curăță delicat blana și pielea.

Indicat pentru cainii si pisicile cu sensibilitate a pielii.

Dimensiuni ambalaj: 250 ml

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la LeVet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria sampoane marca LeVet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria sampoane de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Dermallay Neutrale Grooming Shampoo, 250 ml la prețul 48,62 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele LeVet pentru pisici de la Pet Mart!

  • Conține: apă, cocamidopropil betaină, cocoamodiacetat disodic, glicerină, cocoat gliceril PEG-7, clorură de sodiu, dioleat de metil glucoză PEG-120, clorură de cetrimoniu, cocamidă DEA, acid citric, metilclorizotiazolinonă, metilizotiazolină.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MM-LEV-5523
Producător LeVet
Volum 250 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.