Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g

Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
10,34 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 11 puncte de loialitate. (11 puncte = 0,11 RON)

Decorul Acvariu Roca Bamboo 300-600 g joaca un rol important in decorarea acvariilor. Ofera un confort sporit pestilor si un plus de culoare incaperii in care este amenajat acvariul.

Caracteristici:

  • Prezinta numeroase gauri pe suprafata sa
  • Greutate 300-600 g

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Croci. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria decoruri acvariu marca Croci pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria decoruri acvariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Decor acvariu, roca bamboo, 300-600g la prețul 10,34 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Croci pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-CRO-11
Producător Croci
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.