DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024

DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
22,35 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024 - Accesoriul perfect pentru orice acvariu, ajută la crearea unei lumi subacvatice minunate.

- Ajută la reducerea stresului şi plictiselii peştilor, oferindu-le locuri în jurul cărora să poată înota şi să se ascundă pentru câteva momente de linişte
- Non-toxice pentru vieţuitoarele din acvariu.
- Nu colorează şi nu poluează apa.

  • Dimensiuni: 15.5x7x9 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Shenzen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria decoruri acvariu marca Shenzen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria decoruri acvariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți DECOR ACVARIU EPAVA CU ANCORA PO-024 la prețul 22,35 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Shenzen pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-SHE-2841
Cod Bare 6920042808409
Producător Shenzen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.