DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml

DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml - Dezinfectant si produs biocid general pentru utilizatori industriali, profesionali şi populaţie.

COMPOZIŢIE: Clorură de alchildimetil–benzilamoniu 15 g; Glutaraldehidă 5 g; Alcool izopropilic 15 g; Nonil fenolpolietoxilat 15 g; Apă deionizată până la 100 ml.

ACŢIUNE: Decontaminol este un biocid din grupa principală 1, TP 4 cu o puternică acţiune bactericidă asupra germenilor Gram pozitivi şi Gram negativi, acţiune virulicidă şi antimicotică. INDICAŢII

Categoria de utilizatori: industriali, profesionali şi populaţie.

Produsul este recomandat pentru dezinfecţia profilactică sau de necesitate a tuturor tipurilor de suprafeţe din unităţi zootehnice (adăposturi pentru animale, puncte de tăiere, lăptării, fabrici de nutreţuri combinate, grupuri sociale, laboratoare, mijloace de transport pentru animale etc.) şi din industria alimentară (abatoare, fabrici de prelucrare a laptelui, depozite, carmangerii, fabrici de prelucrare a cărnii, grupuri sanitare etc.).

MOD DE UTILIZARE

 • Se prepară o soluţie 1% de decontaminol cu apă rece, care se aplică pe suprafeţe prin ştergere sau pulverizare, astfel: 0,5 litri/m2, în cazul suprafeţelor netede sau 1 litru/m2 pentru suprafeţele rugoase.
 • Timpul optim de contact variază de la 30 minute până la 2 ore, după care suprafeţele dezinfectate pot fi utilizate.
 • Eficienţa dezinfecţiei depinde de calitatea curăţeniei suprafeţelor, de aceea aceasta trebuie precedată de o curăţenie mecanică şi hidromecanică riguroasă.

CONDIŢII DE PĂSTRARE

 • Produsul se păstrează în încăperi bine ventilate, la temperatura mai mică de 30oC, ferit de lumină, în ambalajul original.
 • Se interzice refolosirea ambalajului.
 • Deşeurile vor fi reciclate conform legislaţiei naţionale de o firmă specializată.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR

 • Contact cu pielea: Scoateţi imediat toate hainele murdărite sau stropite. Spălaţi imediat cu apă din abundenţă, timp de cel puţin 15 minute. Consultaţi un dermatolog.
 • Contact cu ochii. Clătiţi imediat şi abundent cu un jet uşor de apă timp de cel puţin 15 minute ţinând pleoapele deschise. Consultaţi imediat un oftalmolog, chiar şi în absenţa unor leziuni aparente.
 • Înghiţire. Clătiţi gura cu apă. Nu provocaţi vomitatul. Chemaţi imediat un medic.
 • Inhalare: Duceţi persoana afectată la aer curat şi chemaţi imediat un medic.

Fraze de risc

 • R21/22– Nociv în contact cu pielea şi prin înghiţire
 • R34 – Provoacă arsuri
 • R36 – Iritant pentru ochi .
 • R42/43 – Poate provoca hipersensibilitate în urma inhalării sau contactului cu pielea
 • R50 – Foarte toxic pentru organismele acvatice
 • R67 – Vaporii pot provoca somnolenţă şi ameţeală

Fraze de siguranţă

 • S 2 - A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • S 20/21 Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.
 • S 25 - A se evita contactul cu ochii.
 • S 36/37 - Purtaţi echipament de protecţie şi mănuşi corespunzătoare.
 • S 45 - În caz de accident sau boală, a se consulta imediat medicul (Dacă este posibil, a i se arăta eticheta).
 • S 64 în caz de înghiţire se clăteşte gura cu apă (numai dacă persoana este conştientă).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți DECONTAMINOL Solutie concentrata 500 ml la prețul 72,36 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs RO-ROM-100
Cod Intern Furnizor --
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.