Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm

Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
54,28 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm - Cusca din plastic pentru transportul pisicilor si al cateilor de talie mica.

Este usor de manipulat si are grilaj anterior din plastic pentru a putea observa mai usor animalul pe perioada transportului.

Specificatii

 • Dimensiuni - 48 x 31 x 33 cm
 • Material de fabricatie - Plastic
 • Produs pentru - pisici si caini cu talie mica
 • Tip produs - Cusca transport

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mps Italia. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi transport marca Mps Italia pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi transport de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca Transport Pratiko, usa plastic, Gri / Rosu, 48 x 31 x 33 cm la prețul 54,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mps Italia pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MPS-605
Cod Bare 8022967049030
Producător Mps Italia
Lungime 48 cm
Lățime 31 cm
Înălțime 33 cm
Material Plastic
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • cusca transport
  Preț
  al nostru e albastru.practic si usor de dezinfectat
 • cusca transport pisici
  Preț
  as dori sa o incerc si eu
  am mai cumparat una de la dvoastra si este foarte buna dar pisicuta a crescut si imi trebuie un mai mare
 • Raport pret-calitate bun
  Preț
  Destul de rezistenta, o folosesc pentru un pui de pisica.
 • Achiziție verificată
  Cusca transport pisici
  Preț
  Ieftin si accesibil

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.