Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm

Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
Cusca de transport din material plastic, non-toxic, pentru pisici si caini de talie mica. Cand nu este folosita pentru transport, Carry 50 se poate transforma intr-un culcus comfortabil, prin simpla detasare a partii superioare. Usa are posibilitate de deschidere spre stanga sau spre dreapta. Dimensiuni: 50 x 34 x 33 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Imac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Imac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca Transport Carry 50 Maro / Alb, 50 x 34 x 33 cm la prețul 79,59 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Imac de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IMA-6110
Producător Imac
Alege Dimensiunea 50x34x33 cm
Lungime 50 cm
Lățime 34 cm
Înălțime 33 cm
Material Plastic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.