Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm)

Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm)
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
85,81 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Culcusul Mon Petit Ami Stella vine cu un design atractiv si este confectionat din poliester, iar interiorul este imbracat intr-un plus de inalta calitate. Perna pufoasa, imbracata in plus, este detasabila si se poate curata la 30 °C. Calitatea materialelor si culorile atractive fac din culcusul Mon Petit Ami Stella locul perfect de relaxare si odihna, oferindu-le animalelor de companie o senzatie de siguranta si comfort.

Produsul este disponibil in mai multe marimi:

  • S (50 x 38 x H14 cm) - DBED2637
  • M (56 x 45 x H16 cm) - DBED2644

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm)

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mon Petit Ami. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria cosuri marca Mon Petit Ami pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm) este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm) la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm)?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria cosuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Stella, M (56x45xH16 cm) la prețul 85,81 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mon Petit Ami pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PM-AMI-11
Cod Bare 6424352002644
Producător Mon Petit Ami
Vârsta Kitten, Puppy și junior, Adult, Senior
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.