Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde

Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Culcusul Mon Petit Ami Chester vine cu un design inovativ si o textura fabricata din linen, fiind foarte placut la atingere. Linen-ul este un material fabricat din fibre de in. Materialul are un proces laborios de fabricare, dar fibra din care este facut este una foarte puternica, absorbanta si se usuca mai repede decat bumbacul. Articolele din linen sunt foarte apreciate pentru senzatia de racoare si prospetime pe care o ofera, fiind foarte potrivite pentru vremea calda sau umeda. Asadar, culcusul va fi locul perfect de relaxare si odihna pentru animalul tau de companie.

Produsul este disponibil in mai multe dimensiuni:

  • S (45 x 40 x H12 cm) - DBED2514 - 1 - Gri
  • S (45 x 40 x H12 cm) - DBED2514 - 2 - Verde
  • M (57 x 50 x H13 cm) - DBED2521 - 1 - Gri
  • M (57 x 50 x H13 cm) - DBED2521 - 2 - Verde

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mon Petit Ami. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria cosuri marca Mon Petit Ami pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria cosuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Culcus pentru caini si pisici, Mon Petit Ami Chester, S (45x40xH12 cm), Verde la prețul 79,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mon Petit Ami pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PM-AMI-19
Cod Bare #4857
Producător Mon Petit Ami
Vârsta Kitten, Puppy și junior, Adult, Senior
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.