Cronicare, 100 ml

Cronicare, 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
389,44 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 390 puncte de loialitate. (390 puncte = 3,90 RON)

CroniCare este un produs natural 100% care conține un amestec de extract de canabis și ulei de pește (sursă de omega 3)
Recomandă acest produs și prietenilor

CroniCare este un produs natural 100% care conține un amestec de extract de canabis și ulei de pește (sursă de omega 3), care sa dovedit a avea beneficii multiple pentru sănătate la pisici și câini.

Indicații privind utilizarea CroniCare, specificând speciile țintă:

Pisici si caini:

 • Datorită efectului analgezic, antiinflamator și antioxidant, CroniCare poate fi utilizat ca supliment sau co-adjuvant în tratamente:
 • Durerea cronică
 • Probleme comune: artrita, osteoartrita ...
 • Boală autoimună
 • Cancer
 • Boli cu componentă inflamatorie
 • Boli neurodegenerative (de exemplu, disfuncții cognitive)

Câinii mai mari

 • Ictus, epilepsia
 • Pentru efectul anxiolitic și neuroprotector, poate fi administrat în următoarele cazuri:
 • Anxietate
 • Stres
 • Separarea de mama
 • Tulburări de somn
 • Tulburări de conduită

Ce efecte pot să aștept de la CroniCare?
Acizii grași omega-3 din uleiul de pește au o mare putere antiinflamatoare și susțin funcția cognitivă. Extrasul de canabis sa dovedit a avea un efect puternic antiinflamator, analgezic, antioxidant și neuroprotector. Deoarece nu conține THC, nu se așteaptă efecte secundare toxice la nivelul psihotrop.
Care este diferența dintre extractul de canabis și marijuana?
Există diferite plante incluse în denumirile "canabis", "cânepă" sau "marijuana", toate aparținând genului Cannabis. Ele sunt diferențiate între ele prin cantitatea de fibre, mărimea atinsă și profilul biochimic pe care îl au, printre alte caracteristici. Extrasul de cânepă folosit în CroniCare este o varietate de plante Cannabis sativa.
Ce conține extractul de canabis?
Extractul de cânepă utilizat în CroniCare are un profil complet al moleculelor cunoscute sub denumirea de fitocannabinoide, cum ar fi cannabinolul, cannabigerolul sau canabidiolul (CBD). Acesta din urmă este cel mai relevant în ceea ce privește beneficiile pentru sănătate pentru animalele de companie. Extractul de canabis conține și terpeni, flavonoizi, antioxidanți, proteine, minerale, vitamine B ...
CroniCare va pune "animalul de companie"?
Delta-tetrahidrocanabinol (THC) este agentul psihoactiv al moleculei care provoacă efectele toxice ale canabisului: percepția modificată, sedarea, creșterea poftei de mâncare, uscăciunea gurii etc. CroniCare are unele niveluri THC practic inexistente, astfel încât efectele secundare câinele sau pisica nu se așteaptă să fie văzute.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cronicare, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Stangest. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria calmante/anxietate marca Stangest pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cronicare, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cronicare, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cronicare, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria calmante/anxietate de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cronicare, 100 ml la prețul 389,44 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Stangest pentru pisici de la Pet Mart!

Continut:

 • Ulei de pește 750 mg
 • Extract de canabis (4% canabidiol, CBD) 250 mg
 • Omega 3 total: 285 mg, din care:
 • EPA: 135 mg
 • DHA: 90 mg
 • Phytocannabinoids:
 • Cannabidiol (CBD): 10 mg (1%)
 • THC <0,5 mg (<0,05%)

Cantități de CroniCare care trebuie administrate și cale de administrare:

Administrați o cantitate mică (1 picătură pe kg de greutate pe zi) și creșteți progresiv la 2 picături pe kg de greutate de două ori pe zi.
Mențineți această doză timp de 2-4 săptămâni, în funcție de criteriile medicului veterinar și de necesitățile fiecărui animal. Ulterior, treceți la doza de întreținere de 1 picătură pe kg. de doua ori pe zi.
Produsul poate fi administrat direct în gură, favorizând astfel absorbția sublinguală sau, în mod alternativ, poate fi adăugat la alimente.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-STA-33
Producător Stangest
Volum 100 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.