Crack Ex Spray Anti-ros 200ml

Crack Ex Spray Anti-ros 200ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

CRACK EX este un Spray repulsiv (amar) pentru caini.

Determina cainele sa nu roada obiectele.
Produsul ajuta la educarea cainelui sa nu distruga obiectele prin ros, actionand prin sensibilizarea simtului olfactiv.
Substantele repulsive din compozitia sa tin cainele la distanta impiedicandu-l sa rupa bandajele si sa roada sau sa sfasie hainutele sau alte obiecte textile.

Contine ulei de menta, benzoat de denatoniu, cea mai amara substanta chimica.

INDICATII DE UTILIZARE:
Pulverizati pe obiectele de care vreti sa tineti cainele departe. Repetati la nevoie.

MOD DE PREZENTARE: flacon de 200 ml

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Crack Ex Spray Anti-ros 200ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Arthur Schopf Hygiene. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Arthur Schopf Hygiene pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Crack Ex Spray Anti-ros 200ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Crack Ex Spray Anti-ros 200ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Crack Ex Spray Anti-ros 200ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Crack Ex Spray Anti-ros 200ml la prețul 33,94 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Arthur Schopf Hygiene de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-ASH-04
Producător Arthur Schopf Hygiene
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).