Cortavance Spray, 76 ml

Cortavance Spray, 75 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
103,52 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 104 puncte de loialitate. (104 puncte = 1,04 RON)

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca în momentul plasării comenzii să atașați o copie scanată sau fotografiată a rețetei. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

Cortavance 76 ml solutie spray cutanat pentru caini.

Indicatii: Pentru tratamentul simptomatic al dermatozelor inflamatorii si pruritice la caini.

Compozitie: Fiecare ml de solutie contine Hidrocortizon aceponat 0.584 mg

Contraindicatii: A nu se folosi pe ulceratii cutanate.

Reactii adverse:

 • Nu se cunosc reactii adverse.
 • Daca se observa orice efecte grave sau alte efecte ce nu sunt mentionate in acest prospect, anuntati medicul veterinar.

Specii tinta: Caini

Mod de administrare:

 • Uz cutanat.
 • Inainte de administrare, se insurubeaza pompa sprayului pe flacon.
 • Cortavance se aplica activand pompa sprayului, pastrand o distanta de aproximativ 10 cm de zona care urmeaza sa fie tratata.
 • Dozajul zilnic recomandat este de 1,52 μg de hidrocortizon aceponat / cm2 de piele afectata.
 • Acest dozaj se poate obtine prin aplicarea a doua activari ale pompei  pe suprafata care urmeaza sa fie tratata, echivalenta cu suprafata unui patrat cu latura de 10 cm.
 • Repetati tratamentul timp de 7 zile consecutive.
 • A se evita pulverizarea in ochii animalului
 • Nu contine conservanti.
 • Cortavance este sub forma de spray volatil, astfel nu necesita masare.
 • In conditiile in care este necesar tratament de lunga durata, medicul veterinar responsabil trebuie sa tina cont de evaluarea risc-beneficiu pentru administrarea produsului medical veterinar.
 • In cazul in care nu apar semne de insanatosire in timp de 7 zile, tratamentul trebuie reevaluat.

Important: Cortavance Spray 76 ml intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cortavance Spray, 76 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria dermatologice marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cortavance Spray, 76 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cortavance Spray, 76 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cortavance Spray, 76 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria dermatologice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cortavance Spray, 76 ml la prețul 103,52 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Virbac pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs AS-VIR-70
Producător Virbac
Vârsta Adult
Volum 75 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Cortavance
  Preț
  Nota 10!!!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.