Cort cub nylon hamster, Beeztees

Cort cub nylon hamster, Beeztees
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 15,43 RON

Special Price 14,66 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Ideal pentru rozatoarele carora le place sa exploreze si sa se catere.

Acest cub este confectionat din nylon iar fetele au culori diferite. Dispune de trei deschideri pe trei dintre fetele cubului pentru a permite hamsterului sa se catere cu usurinta indiferent de pozitia in care se afla si de carlige pentru o agatare usoara.

  • Dimensiuni: 9x9x9 cm;
  • Material: nylon;
  • Non-toxic;
  • Usor de agatat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cort cub nylon hamster, Beeztees

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Beeztees. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria casute rozatoare marca Beeztees pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cort cub nylon hamster, Beeztees este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cort cub nylon hamster, Beeztees la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cort cub nylon hamster, Beeztees?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria casute rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cort cub nylon hamster, Beeztees la prețul 14,66 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Beeztees pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-BEE-982
Producător Beeztees
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.