Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm

Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Colivie Dora 2 crom antracit cu dimensiuni 61x40x68 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Imac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria colivii pasari marca Imac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria colivii pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Colivie Dora 2 Negru / Argintiu, 61 x 40 x 68 cm la prețul 210,07 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Imac pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IMA-1050
Cod Bare 8021799403263
Producător Imac
Lungime 68 cm
Lățime 40 cm
Înălțime 61 cm
Material Metal, Plastic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Colivie
    Preț
    Colivie spatioasa, si usoara. O folosesc o pereche de perusi
  • Colivia Imac Dora2
    Preț
    Cea mai buna colivie folosita . Usor de curatat, spatioasa , rezistenta, pret foarte bun. Folosita pentru micul alexandru si nimfe, cate o pereche intr-o colivie.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.