COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g

COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g - Antimicrobian cu spectru larg pentru tratamentul enteropatiilor produse de germenii sensibili la colistin la viţei, purcei, miei, iepuri şi păsări.

COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g - Antimicrobian cu spectru larg pentru tratamentul enteropatiilor produse de germenii sensibili la colistin la viţei, purcei, miei, iepuri şi păsări.

COMPOZIŢIE

 • Substanţa activă: Colistin sulfat 150.000.000 U.I./100 g
 • Excipient (lactoză) ad 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Colistinul este un antibiotic din grupa polimixinelor cu structură lipopeptidică, care are o marcantă acţiune cidă asupra bacteriilor Gram-negative, cărora le alterează ireversibil membrana citoplasmatică.
 • În cazul administrării orale se absoarbe foarte greu la nivelul intestinului, fapt ce determină rezultate foarte bune în tratamentul enteritelor generate de germeni Gram-negativi (E.coli, Salmonella sp., Pasteurella sp., Haemophillus sp., Bordetella sp., etc.).

SPECII ŢINTĂ: Viţei, purcei, miei, iepuri şi păsări.

INDICAŢII: Tratamentul enteropatiilor produse de germenii sensibili la colistin.

CONTRAINDICAŢII: Este contraindicată asocierea cu eritromicină, streptomicină, neomicină, gentamicină sau cefalosporine.

REACŢII ADVERSE: Nu sunt cunoscute dacă se respectă doza prescrisă şi dacă nu se asociază cu alte medicamente contraindicate.

MOD DE ADMINISTRARE

Tratamentul cu Colistirom se face pe cale orală, administrându-se individual sau în masă, prin dizolvare în apa de băut, astfel:

 • viţei, purcei, miei şi iepuri: 0,6 – 0,8 g/10 kg greutate corporală/zi, timp de 3 – 6 zile;
 • păsări: 6-8 g/10 litri apă de băut, pe zi, timp de 3-6 zile;

ATENŢIONĂRI

 • La păsări apa medicamentată înlocuieşte complet apa de băut pe timpul tratamentului.
 • La viţei, purcei, miei, iezi şi iepuri, produsul se dizolvă în apă, ceai din plante sau lapte.
 • Lichidele (apa , ceaiul sau laptele ) care se folosesc la prepararea soluţiei de Colistirom nu trebuie să fie fierbinţi, pentru a nu se distruge antibioticul, ci la temperatura camerei.
 • Când administrarea se face individual, volumul de lichid în care se suspendă produsul va fi mai mic şi se administrează cu ajutorul unei seringi fără ac pe la comisura gurii.
 • Soluţia se administrează proaspăt preparată.
 • Nu se asociază cu antibiotice din grupa macrolidelor, cefalosporinelor şi aminoglicozidelor.
 • Produsul se poate asocia cu penicilină şi tetraciclină.

TIMP DE AŞTEPTARE

 • Carne: 2 zile de la ultimul tratament.
 • Ouă: 0 zile.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți COLISTIROM Pulbere hidrosolubila 100 g la prețul 16,96 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-367
Cod Bare 6420213015464
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).