Clopotel caine 14 mm

Clopotel caine 14 mm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
3,25 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 4 puncte de loialitate. (4 puncte = 0,04 RON)

Acest produs este disponibil în diverse culori și depinde de stocul furnizorului. La finalizarea comenzii, vă rugăm să specificați modelul/culoarea dorită, în rubrica Comentarii.

Clopotel caine 14 mm - Clopotel pentru caini.

Dimensiune: 14 mm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Clopotel caine 14 mm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Profipet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria zgarzi caini marca Profipet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Clopotel caine 14 mm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Clopotel caine 14 mm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Clopotel caine 14 mm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria zgarzi caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Clopotel caine 14 mm la prețul 3,25 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Profipet pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PRO-1977
Cod Bare 6424979002553
Cod Intern Furnizor 21126000138
Producător Profipet
Notificare culori multiple Da
Lungime Aquael
Lățime Aquael
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • CLOPOTEL
  Preț
  frumos si dragut!
 • Achiziție verificată
  CLOPOTEL
  Preț
  SIMPATIC

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.