Clavaseptin 250 mg 10 tablete

Clavaseptin 250 mg 10 tablete

Clavaseptin 250 mg 10 tablete - Comprimate masticabile impotriva infectiilor la caini si pisici Preț 38,90 RON
38,90 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0372.905.900

Clavaseptin 250 mg 10 tablete - Comprimate masticabile impotriva infectiilor la caini si pisici

Indicații:

Caini:

 • Pentru tratamentul gingivitelor asociate cu infecțiile parodontale cauzate de bacterii sensibile la amoxicilină / acid clavulanic.
 • Pentru tratamentul pielii si tesuturilor moi, cum ar fi răni și abcese, cauzate de bacterii tulpini sensibile de Pasteurella spp., Staphylococcus spp.. și Streptococcus spp..

Notă: Pentru a limita dezvoltarea rezistenței la antimicrobiene acest medicament ar trebui să fie utilizat ca regia Se recomandă pentru a obține probe de cultură și sensibilitatea de testare inainte de tratament in vitro..

 

Ingrediente active (Per tabletă)

 • Amoxicilină (sub formă de trihidrat de amoxicilina) 400 mg
 • Acidul clavulanic (sub formă de clavulanat de potasiu) 100 mg

De uz veterinar NUMAI.

Formă de administrare: Tablete divizibile. Clavaseptin comprimate masticabile (500 mg)

Mod de administrare

 • Doza recomandată de amoxicilină / acid clavulanic este de 12,5 mg / kg de greutate corporală de două ori pe zi, pe cale orală la câini și pisici.
 • Caini - infecții parodontale trebuie să fie tratați timp de 7 zile. 

Gust: În studiile de palatabilitate, 75% dintre pisici și 50% din câini a oferit un Clavaseptin 50 mg/62.5 mg / 250 mg/500 mg într-un bol alimentar gol spontan a mâncat în termen de 5 minute (nu de stimulare uman).

Contraindicații: A nu se folosi în cazuri cu un istoric de penicilină sau cephalosporin hipersensibilitate.

ATENȚIE:

 • Siguranța Clavaseptin 50 mg/62.5 mg / 250 mg/500 mg nu a fost stabilită în timpul sarcinii, lactației și la animale de reproducție.
 • Studiile de laborator la șobolan nu au demonstrat efecte teratogene, fetotoxice sau materno-toxice.
 • În caz de anafilaxie, administra epinefrina si / sau steroizi.

Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Reacții adverse: Vărsături și diaree pot fi observate.

 • Tratamentul poate fi continuat în funcție de gravitatea efectului nedorit observat, așa cum este determinat de către medicul veterinar curant.
 • Reacții de hipersensibilitate (reacții alergice cutanate, anafilaxie) sunt rareori observate.
 • În astfel de cazuri, administrarea trebuie întreruptă și un tratament simptomatic dat.

Farmacologie

 • Amoxicilina este un aminobenzylpenicillin din familia penicilinei β-lactamic care previne formarea peretelui celular bacterian prin interferarea cu pasul final al sintezei peptidoglicanului.
 • Acidul clavulanic este un  inhibitor de β-lactamaze intracelulare și extracelulare care protejează amoxicilina de la inactivarea de către mai multe β-lactamaze.
 • Amoxicilină / clavulanat are o gamă largă de activități care include tulpini β-lactamaza producătoare de aerobi atât gram-pozitive și Gram-negative, anaerobe facultative și obliga anaerobe.

Combinația amoxicilină acid clavulanic a demonstrat activitate in vitro împotriva Pasteurella spp.., Staphylococcus spp.. și Streptococcus spp.. izolat de la pisicile cu infecții ale pielii și țesuturilor moi și față de o gamă largă de bacterii aerobe si anaerobe Gram-pozitive și Gram-negative asociate cu gingivita la câini. Izolate de Pseudomonas spp.. au fost, în general, au dovedit a fi rezistente in vitro la amoxicilină / acid clavulanic.

 • După administrare orală la doza recomandată la câini și pisici, absorbția de amoxicilină și acid clavulanic este rapida.
 • La câini se atinge concentrația plasmatică maximă de amoxicilină 8,5 pg / ml în 1,4 h și concentrația plasmatică maximă de acid clavulanic de 0,9 pg / ml este atins în 0,9 ore.

 

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Clavaseptin 250 mg 10 tablete

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Vetoquinol. PetMart este un pet shop care iti ofera antibiotice orale premium marca Vetoquinol pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Clavaseptin 250 mg 10 tablete este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Clavaseptin 250 mg 10 tablete la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Clavaseptin 250 mg 10 tablete?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antibiotice orale de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Clavaseptin 250 mg 10 tablete la pretul 38,90 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Vetoquinol pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă Da
Cod intern produs AS-VET-105
Producător Vetoquinol
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking