Cat Away Spray Repulsiv 500 ml

Cat Away Spray Repulsiv 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

CAT AWAY este un spray repulsiv pentru pisici.

Indeparteaza pisicile din locurile in care nu sunt dorite.

Se foloseste in spatiile deschise.

Mirosul puternic al uleiului de eucalipt si al mentei piperate mentine pisicile la distanta.

INDICATII DE UTILIZARE:
Aplicati produsul in zonele in care nu este dorita prezenta pisicilor. Mirosul perceput de dumneavoastra dispare rapid, dar se pastraza un miros intensiv si de lunga perceput numai de pisici.

MOD DE PREZENTARE: flacon de 500 ml

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cat Away Spray Repulsiv 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la 7Pets. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria sampoane marca 7Pets pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cat Away Spray Repulsiv 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cat Away Spray Repulsiv 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cat Away Spray Repulsiv 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria sampoane de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cat Away Spray Repulsiv 500 ml la prețul 34,34 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele 7Pets pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-ASH-03
Cod Bare 4027693003206
Producător 7Pets
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Cat away
  Calitate
  Preț
  Folosesc de o săptămână, până în prezent super tare ! Spun asta pentru că până acum motorul mașinii mele devenise adăpostul motanilor și am încercat fel și fel ...oțet, lămâie...nici un efect.
 • Cat Away
  Preț
  Super tare
 • Achiziție verificată
  Cat Away
  Preț
  Foarte eficient

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.