Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml

CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,82 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Melamina este un tip de plastic special, foarte usor, rezistent la zgarieturi si la lovituri. Este foarte rezistent si nu este influentat de schimbarile de temperatura. Aspect foarte atractiv cu suprafata asemanatoare portelanului.
Bolul este usor de curatat.
Are o garnitura de plastic la baza, pentru a nu aluneca.
Are o forma si imprimeu de cap de pisica.
Capacitate: 300 ml.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Profipet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane plastic marca Profipet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane plastic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți CASTRON MELAMINA CAT FACE, 300 ml la prețul 13,82 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Profipet pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PRO-01
Cod Bare 5941681680264
Producător Profipet
Vârsta noua Puppy și junior, Adult, Senior
Talie noua Mare, Medie, Mică
Volum 300 ml
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • Frumos
    Calitate
    Preț
    Foarte frumos si util pentru pisici.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.