Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L

Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 

Dimensiuni: Ø 15 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pet Expert. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane inox marca Pet Expert pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane inox de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Castron inox pisica antiderapant cat 0,3 L la prețul 13,01 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pet Expert pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PET-1535
Cod Bare 5105096332013
Producător Pet Expert
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • castron
  Calitate
  Preț
  f usor de curatat
 • Castron inox antiderapant
  Preț
  Un vas ideal pt mancarea/apa pisicii, suficient de incapator si care adera foarte bine la sol. Il folosim de luni bune si suntem foarte multumiti de el.
 • Castron antiderapant
  Preț
  Este bun pentru că nu mai aluneca

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).