Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L

Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 12,73 RON

Special Price 12,09 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy Roz 0.25l, recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.
Recomandă acest produs și prietenilor

Castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy Roz 0.25l, recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.

Caracteristici:

 • Este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate;
 • Este durabil;
 • Nu rugineste;
 • Usor de curatat.
 • Capacitate: 0.25L

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane inox marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane inox de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Castron antiderapant din inox, Enjoy, roz, 0.25 L la prețul 12,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ENJ-1004
Cod Bare 5949005018878
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Nu
Volum Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • bun
  Calitate
  Preț
  bun
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Are un preț avantajos

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.