CASTRAROM N Pulbere 100 g

CASTRAROM N Pulbere 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

CASTRAROM N Pulbere 100 g - Sicativ, antiinfecţios şi cicatrizant pentru tratamentul plăgilor operatorii suturate şi nesuturate, precum şi în tratamentul plăgilor cutanate infectate, musculare şi podale, la cabaline, bovine, caprine, ovine, suine, păsări, câini şi pisici.

CASTRAROM N Pulbere 100 g - Sicativ, antiinfecţios şi cicatrizant pentru tratamentul plăgilor operatorii suturate şi nesuturate, precum şi în tratamentul plăgilor cutanate infectate, musculare şi podale, la cabaline, bovine, caprine, ovine, suine, păsări, câini şi pisici.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Oxitetraciclină clorhidrat 1 g; Sulfat de neomicină 1 g; Sulfat de magneziu 10 g;
 • Excipient (lactoză) până la 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Castrarom N are o acţiune conjugată sicativă, antiinfecţioasă şi cicatrizantă datorită substanţelor active din compoziţia lui.
 • Oxitetraciclina clorhidrat acţionează prin inhibarea metabolismului acidului glutamic, fiind activă atât asupra germenilor Gram-negativi şi Gram-pozitivi, cât şi a virusurilor mari, a ricketsiilor, spirochetelor, etc.
 • Sulfatul de neomicină este un antibiotic aminoglicozidic cu acţiune bactericidă faţă de mulţi bacili Gram-negativi, mai puţin faţă de stafilococi şi streptococi.
 • Sulfatul de magneziu acţionează ca deshidratant şi cicatrizant.

SPECII ŢINTĂ: Cabaline, bovine, caprine, ovine, suine, păsări, câini şi pisici.

INDICAŢII: Tratamentul plăgilor operatorii suturate şi nesuturate, precum şi în tratamentul plăgilor cutanate infectate, musculare şi podale.

CONTRAINDICAŢII: Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

 • Se aplică prin pudrare direct pe suprafata plagii, de la o distanta de 10-15 cm.
 • Doza recomandata este de 0,1 g/cm2 plaga.

ATENŢIONĂRI

 • Înainte de aplicarea produsului, plaga se dezinfectează cu substanţe antiseptice adecvate.
 • Când se aplică în zona feţei, se recomandă măsuri adecvate de protecţie a nasului şi a ochilor pentru evitarea inhalării şi administrării pe mucoasa conjunctivală.
 • Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 7 zile dacă nu se observă închiderea şi vindecarea plăgii.
 • Se urmăreşte eventuala apariţie a unor tulpini rezistente la oxitetraciclină sau suprainfecţii cu fungi.
 • A se evita contactul produsului cu ochii, în timpul pulverizării.
 • La administrarea produsului se foloseşte mănuşă chirurgicală sterilă.

TIMP DE AŞTEPTARE

 • Carne: 28 zile de la ultimul tratament.
 • Lapte: 7 zile de la ultimul tratament.
 • Ouă: 7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu CASTRAROM N Pulbere 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul CASTRAROM N Pulbere 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul CASTRAROM N Pulbere 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești CASTRAROM N Pulbere 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți CASTRAROM N Pulbere 100 g la prețul 20,04 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-436
Cod Bare 6420213285652
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.