Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g

Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Dietele veterinare trebuie folosite doar la recomandarea medicului veterinar.

Pe perioada administrării dietei veterinare, medicul veterinar trebuie consultat la fiecare 6 luni.

Dacă starea de sanatate a animalului dumneavoastră se înrautățește, consultați imediat medicul veterinar.

În momentul în care ați plasat dietele veterinare în coșul de cumpărături, confirmați ca ati înțeles recomandarile de mai sus.

Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo 400 g este o dietă completă pentru câini compusa din surse de proteine atent selecționate - proteina din cangur, surse de carbohidrați atent selecționate - amindon din cartofi si conținut ridicat de aditivi funcționali pentru susținerea pielii: ulei de somon, vitamina E, biotin, zinc și seleniu organice oligozaharide fructo schidi.

Recomandări:

 • reducerea intoleranței la ingrediente și nutrienți
 • sistem de susținere a funcțiilor pielii în caz de dermatită și cădere a părului

Indicații:

 • reacții adverse la mâncare (AFR)- simptome dermatologice și gastrointestinale
 • dermatită atopică, otită externă
 • dermatită (Zn receptiv, Vitamina A receptiv, altele)
 • dermatită alergică provocată de purici (FAD)
 • sistem de vindecare a leziunilor și rănilor pielii
 • sprijin împotriva căderii părului și pentru îmbunătățirea calității blănii
 • dietă ce se poate administra pentru o perioadă îndelungată și după perioada de eliminare

Contraindicații

 • perioada de creștere (puppy)
 • convalescență / luare în greutate

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Calibra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diete veterinare caini marca Calibra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diete veterinare caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Calibra VD Dog Hypoallergenic Kangaroo, 400 g la prețul 20,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Calibra pentru caini de la Pet Mart!

 • Compozitie: amidon de cartofi (51 %), somon (21 %), proteină de somon hidrolizată (12%), grăsime de pui (8%), ulei de somon (3%), ficat de pui hidrolizat, drojdie de bere, extracte de plante şi fructe (300 mg/kg – rozmarin, struguri, turmeric, citrus, cuişoare), mananoligozaharide (180 mg/kg), fructo-oligozaharide (120 mg/kg), extract de yucca schidigera (120 mg/kg).
 • Constituenţi analitici: proteină brută 24 %; conţinut de grăsimi 14 %; celuloză brută 3 %; cenuşă brută 7,8 %; omega 3 0,78 %; omega 6 2,1 %
 • Aditivi la 1 kg:
  • Vitamine: vitamina A 25.400 I.U.; vitamina D3 1.800 I.U.; vitamina E (α-tocoferol) (3a700) 1.000 mg
  • Oligoelemente: chelat de zinc al hidratului de aminoacizi 36 mg; oxid de zinc 164 mg; sulfat de fier monohidrat 87 mg; oxid manganos 42 mg; sulfat de cupru al hidratului de aminoacizi 17,5 mg; iodură de potasiu 0,78 mg; formă organică de seleniu produsă de Saccaromyces cerevisiae CNCM I-3060 (drojdie seleniată inactivă) 0,3 mg
  • Energie metabolizabilă: 3.700 kcal/kg - 15,49 MJ/kg
Greutate caine (kg) Cantitatea zilnica recomandata (g)
5 kg 75 g
10 kg 120 g
15 kg 170 g
20 kg 210 g
25 kg 250 g
30 kg 280 g
40 kg 350 g
50 kg 410 g
60 kg 480 g
70 kg 540 g
80 kg 590 g
90 kg 650 g
Cod intern produs MM-CAL-864
Producător Calibra
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult
Greutatea 400 g
Îngrijire Specială Blană și Piele
Afecțiuni Piele si Blana
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).