Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g

Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Snack-uri fara gluten.

Caracteristici si beneficii:

  • Sunt gustari delicioase pentru prietenul tau credincios.
  • Aceasta gustare nu contine coloranti sau arome artificiale si este de asemenea fara gluten.
  • Cainele dvs. se poate bucura de ore de mestecat.

Greutate: 250 g.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Beeztees. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Beeztees pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bucatele piele de cap de vita, Beeztees, 250 g la prețul 21,19 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Beeztees pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-BEE-960
Cod Bare 8712695107736
Producător Beeztees
Tip Masticabile
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.