BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g

BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
14,67 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 15 puncte de loialitate. (15 puncte = 0,15 RON)

BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g

Gustări delicioase cu carne de pui pentru toți cateii de iubitorii de carne. Gustările de carne sunt cheia ascultării și fac un plus excelent la orice rutină de antrenament. De asemenea, încurajează instinctul de mestecare natural al câinilor.Alimente complementare pentru câini.

  • Ideal pentru antrenament, recompensare și gustare
  • Bogat în proteine
  • Valoare nutritivă ridicată
  • FARA grâu - FARA gluten - FARA GMO - FARA zahăr

Compozițiecarne de pui 54,3%, pâine brută 40%, amidon 2%, sorbitol 1,5%, proteine de mazăre 1%, glicerină 1%, sare 0,2%.

Ingrediente analitice: proteine brute 65,0%, grăsimi brute 5,0%, cenușă brută 4,5%, fibre brute 0,3%, umiditate 18,0%.

Energie metabolizabilă: 3.150 kcal / kg

Recomandare de alimentare:
Oferiți produsul în timpul zilei ca o recompensa delicioasă. Ajustați cantitatea in functie de nevoile și starea câinelui dvs. Păstrați într-un loc uscat și rece. Schimbați și refrigerați punga după deschidere. Nu este destinat consumului uman. Conține conservanți aprobați de UE.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Brit. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Brit pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți BRIT Let's Bite Chewbones Rolls With Chicken, 110g la prețul 14,67 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Brit pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BRI-5687
Cod Bare 8595602539635
Producător Brit
Aroma Pui
Aroma Pui
Vârsta noua Adult, Senior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Tip Masticabile
Greutatea 100 g
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.