Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg

Bosch BIO ADULT + Mere 11,5 kg
Bosch BIO ADULT + Mere 11,5 kg
Bosch BIO ADULT + Mere 11,5 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

S-ar putea să îți placă

Merele contin fibre specifice ce contribuie la stabilizarea procesului de digestie. Merele contin deasemenea vitamine si minerale.

Ingredientele utilizate sunt garantate ca fiind 100% organice de catre "Prüfverein Verarbeitung für ökologische Landbauprodukte e.V.". Carnea provine din fermele organice 'ECOLAND' din regiunea germana "Hohenlohe-Franken".


INGREDIENTE:
Orez, orz, carne proaspata de pasare, carne proaspata, grasime de pasare, faina de peste, mere (deshidratate, min. 1%), mazare (deshidratata), clorura de potasiu, clorura de sodiu, pere (deshidratate), morcovi (deshidratati), pasta de rosii (deshidratate).

ANALIZA :
Apa 10%
Proteine 22%
Grasimi 11.5%
Fibre 2.5%
Cenusa 6%
Energie 15.60 MJ / kg
Calciu 1%
Fosfor 0.80%
Sodiu 0.35%
Potasiu 0.55%
Magneziu 0.10%

VITAMINE:
Vitamina A 12000 UI/kg
Vitamina D3 1200 UI/kg
Vitamina E 70 mg/kg
Vitamina B1 10 mg/kg
Vitamina B2 10 mg/kg
Vitamina B6 6 mg/kg
Vitamina B12 30 mcg/kg
Biotin 250 mcg/kg
Acid pantothenic 20 mg/kg
Niacin 40 mg/kg
Acid folic 2 mg/kg
Vitamina K 1 mg/kg
Vitamina C 70 mg/kg
Colina 2250 mg/kg

MINERALE:
Fier 175 mg/kg
Zinc 100 mg/kg
Cupru 10 mg/kg
Cobalt 0.4 mg/kg
Mangan 20 mg/kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bosch. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Bosch pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bosch BIO ADULT + Mere, 11.5 kg la prețul 217,22 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bosch de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-BOS-126
Cod Bare 4015598002141
Producător Bosch
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 11.5 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).