Bloc Mineral Banana

Bloc Mineral Banana
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 4,44 RON

Special Price 4,22 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

 • Bloc mineral cu forma si parfum de banană
 • Bloc mineral banana este un supliment alimentar cu calciu pentru pasarile mici de colivie.
 • Bloc mineral banana ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului (ajuta la tocirea ciocului).
 • prezinta un sistem de prindere pe spate si se monteaza in dreptul unui bat astfel pasarile vor ajunge mai usor la el.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bloc Mineral Banana

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Zolux. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine pasari marca Zolux pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bloc Mineral Banana este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bloc Mineral Banana la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bloc Mineral Banana?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bloc Mineral Banana la prețul 4,22 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Zolux pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ZOL-87
Cod Bare 3336021422000
Producător Zolux
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  NOTA
  Preț
  FOARTE BUN

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.