Substanta activa:
Bexepril 5 mg:
Fiecare comprimat cu aroma de carne prajita contine 4,6 mg Benazepril (echivalent a 5 mg de hidroclorura de benazepril).
Dioxid de titaniu (E 171) 0,9348mg;
Oxid galben de fier (E 172) 0,0476mg;
Lac de aluminiu galben de chiuinolina (E 104) 0,0176mg.
Comprimat biconvex, de culoare galbena prevazut cu o linie pentru rupere.

Indicații terapeutice:
5 mg: Pentru câinii cu greutate mai mare de 10 kg;
Tratamentul insuficienței cardiace congestive , în special asociate cu cardiomiopatie dilatativă și / sau insuficienței mitrale.

Contraindicații:
Nu se utilizează la câinii care suferă de insuficiență cardiacă congestivă, de exemplu, din cauza stenoza aortica.
Nu se utilizează la animale în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Avertismente speciale:
Nici unul.

Specii tinta:
Caini.

Precauții speciale pentru animale:
În studiile clinice, s-a observat toxicitate renală a produsului la câini.
În insuficiența renală, se recomandă monitorizarea de rutină a creatininei serice și a ureei în timpul tratamentului.

Precauții speciale pentru persoana care administrează medicamentul:
Se vor spăla mâinile după utilizare.
În caz de ingestie accidentală, solicitați sfatul medicului și arătați eticheta sau prospectul produsului, medicului.
Femeile însărcinate ar trebui să fie deosebit de atente pentru a evita expunerea orală accidentală, deoarece s - a demonstrat că inhibitorii ECA pot afecta copilul nenăscut în timpul sarcinii la om.
Alte măsuri de precauție:
In cazuri rare , pot exista semne tranzitorii de hipotensiune arterială, cum ar fi letargie și ataxie.

Sarcina, alăptarea sau ouat:
Nu se utilizează la cățele sau cățele de reproducție însărcinate sau care alăptează.
Studiile efectuate pe animale de laborator au demonstrat efecte embriotoxice ale benazeprilului la doze non-maternotoxice (anomalii ale tractului urinar la făt). La câini, siguranța medicamentului în timpul sarcinii și alăptării nu este examinată.
Studiile de laborator efectuate pe șobolani și observații la om au evidențiat efecte teratogene.

Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune
La câinii cu insuficiență cardiacă, benazepril administrat în asociere cu digoxină, diuretice și medicamente antiaritmice, fără interacțiuni adverse care pot fi demonstrate.
La om, combinația de inhibitori ai ECA și AINS poate duce la eficacitatea anti-hipertensiv redusă, sau insuficiență renală. Combinații cu benazepril și alți agenți antihipertensivi ( de ex. Blocante ale canalelor de calciu, blocante beta - adrenergice sau diuretice), anestezice sau sedative pot conduce la alte efecte hipotensive. Utilizarea concomitentă de AINS sau alte medicamente cu efect hipotensiv trebuie luată în considerare cu atenție.
Funcția renală și semnele de hipotensiune (letargie, slăbiciune , etc.) trebuie monitorizați cu atenție și tratate după cum este necesar.
Interacțiuni cu diuretice care economisesc potasiu, cum ar fi spironolactona, triamteren sau amilorid nu poate fi exclusă. Din cauza riscului de reacții pune viața în pericol , se recomandă monitorizarea concentrațiilor plasmatice ale potasiului atunci când se utilizează benazepril în asociere cu un diuretic de economisire a potasiului. Ca și în cazul altor inhibitori ai ECA, utilizarea hipotensiv sau anestezice cu creșterea efectului hipotensiv benazeprils efect antihipertensiv.

Dozare:
Pentru administrare orală la câini.
Pentru a asigura o dozare corectă, greutatea corporală trebuie determinată cât mai precis posibil pentru a evita subdozarea.
Doza recomandată este de 0,23 mg per benazepril. kg. greutate corporală pe zi. zi, echivalentul a 0,25 mg de hidroclorura de benazepril per. per kg de greutate corporală, intr-o singura administrare. În cazul în care se consideră necesar clinic și recomandat de medicul veterinar, doza poate fi dublată, în continuare administrat o dată pe zi.
Benazepril trebuie administrat pe cale orală , o dată pe zi , cu sau fără alimente. Durata tratamentului este nelimitat.

Supradozajul
La câinii normali a fost de 200 de ori supradozaj asimptomatic. Hipotensiune reversibilă tranzitorie poate să apară în caz de supradozaj accidental. Tratamentul constă într - o perfuzie intravenoasa de soluție salină izotonică.

Proprietati farmacodinamice:
Produsul provoacă o inhibare de durată a activității ACE plasmatice la câini, cu o inhibare de peste 95% la efect maxim și activitate semnificativă (> 80% la câini) care persistă timp de 24 de ore după administrare. Acesta reduce tensiunea arteriala si gradul de umplere cardiace la câinii cu insuficiență cardiacă.
Proprietăţi farmacocinetice:
După administrarea orală de clorhidrat de benazepril, concentrațiile plasmatice maxime de benazepril sunt atinse rapid (t max 1,74 h la câini) și scad rapid, medicamentul este parțial metabolizat de enzimele hepatice la benazeprilat. Benazepril și benazeprilatul se leagă extensiv de proteinele plasmatice, iar în țesuturi se găsesc în principal în ficat și rinichi.
Nu există nici o diferență semnificativă în farmacocinetica benazeprilatului de benazepril clorhidrat este administrat la câini hrăniți sau nemâncati.
Administrarea repetată de benazepril duce la o ușoară bioacumulare de benazeprilat (R = 1,47 la câini la 0,5 mg / kg), starea de echilibru este atinsă în decurs de câteva zile (4 zile la câini).

Excipienți:
Tabletă: lactoză, amidon de porumb, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
Crospovidon, talc, stearat de magneziu, acoperire cu film 2,5 mg:
Aroma de carne la grătar.

Incompatibilitati:
Nu este cazul.
Comprimatele neutilizate pe jumătate trebuie utilizate în decurs de 24 de ore.

Precauții speciale:
A nu se păstra la temperaturi peste 25 ° C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Bexepril 5 mg 28 comprimate/cutie

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care iti ofera produse premium marca pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Bexepril 5 mg 28 comprimate/cutie este fabricat si depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bexepril 5 mg 28 comprimate/cutie la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Bexepril 5 mg 28 comprimate/cutie?

PetMart iti livreaza extrem de rapid produsele de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Bexepril 5 mg 28 comprimate/cutie la pretul 122,99 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-CAN-01
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking