Bellovero Cleste gheare pentru pisici

Bellovero Cleste gheare pentru pisici
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
23,62 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 24 puncte de loialitate. (24 puncte = 0,24 RON)

Bellovero Cleste gheare este un cleste pentru taiatul unghiilor destinat pisicilor si cainilor de talie mica. Manerul ergonomic si calitatea lamelor asigura siguranta si confort in utilizare.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bellovero Cleste gheare pentru pisici

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bellovero. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria forfecute, clesti marca Bellovero pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bellovero Cleste gheare pentru pisici este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bellovero Cleste gheare pentru pisici la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bellovero Cleste gheare pentru pisici?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria forfecute, clesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bellovero Cleste gheare pentru pisici la prețul 23,62 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bellovero pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-BVL-19
Cod Bare 6424979050257
Producător Bellovero
Vârsta Adult, Senior
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • Recomand
    Preț
    Recomand usor de utilizat acest clește!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.